Kattelen tässä boxilta aiemmin tänään esitettyä erilaiset äidit jaksoa. Jotenki ihmetytti tämä toista lastaan odottavan, tulevan äidin ystävän sanat vaikeasta keskenmenosta... Hänen ysyävänsä oli sanonu että tämä kyseinen vauva, joka meni kesken, ei ollut heille tarkotettu. Vaan joku muu tarvitsi tätä vauvaa enemmän.

Öö... Kolme keskenmenoa itse kokeneena, en todellakaan haluais kuulla mitään vastaavaa!

Saati että tuommonen nyt yhtään lohduttais, päinvastoin. Mulle jos joku ois sanonu jotain vastaavaa.. Oisin lyöny ja lujaa!

Kuten viine postauksessakin kävi ilmi, tykkään ihan mielettömästi iholla sarjasta. Siinä on tämä Yrjänä, joka vaimoineen ovat käybeet lapsettomuushoidoissa, ja joutuneet pettymään moneen kertaan. Yrjänän kasvattiäiti lohdutti ja sano valtavan kauniisti että ne lapset ei olis olleet terveitä ja siitä syystä menivät kesken. Jotenki se oli tosi paljon lohduttavampaa, ko tuo mitä tämä tuleva äiti tän kertasessa jaksossa sano.

Toki, kukin kokee tämänki eri lailla. Muistan aina ajatelleeni sillon ko setä vaimoineen sai rajun keskenmenon ja joutu synnyttämään sen pienoikaisen kuolleena... Pohdin lukuisat kerrat, miten keskenmenoista voi selvitä?

Näitten kolmen kokemuksen jälkeen on todella vaikea ajatella sitä mitä oon kuullu niin lukuisat kerrat... Kenellekään ei anneta enempää kuin mitä on voimia kantaa...

Tänään on taas tuntunu siltä et se ei ehkä ihan pidä paikkaansa...

Voin yhtyä ajatukseen mitä sinkkuelämää sarjassa Charlotte sano, "... Tuntuu että Jumala on hukannu meijän osotteen..."

Tai sit tää tilausaika on venähtäny vähä pitkäksi. Monista reklamoinneista huolimatta. Mene ja tiedä mikä tämänki tarkotus on. Yks ystävä sano just kesällä että kyllä hän on monesti kyselly et millä perusteella niitä tilauksia käsitellään?

En tiedä haluaisinko siihen saada perustelua, mutta toisaalta olis ehkä kiva tietää...