Hetimiten ko sanoin etten enää vaihda töitäni tai lankoja noihin uwa töihini... Totesin, että mun käsialalla ei oo hyvä virkata tuota Mandarin Classicia. Joten, se lanka jää odottamaan kenties joskus vastaan tulevaa neuleohjetta.

Lisäksi tuli seuraava ongelma vastaan. Mä oon joskus muinoin ostanu sitä ontelokudetta sitä pallorahia varte. Mutta mä en oo ostanu sitä riittävästi. Eikä sitä kyseistä kudetta enää saa mistään, ei väriä eikä kyseistä vahvuutta... Että kiitosnam.

Noh, molemmat ongelmat on ratkastu. Nimittäin sillon viime keväänä tai kesällä millon se oli. Ko täällä oli vanhassa kaupungissa Vintille vietyä - ullakolle unohdettua tapahtuma vanhassa kaupungissa. Löysin sillon 3 kerää sitä mystistä kiiltävää puuvillalankaa - Effekt. Päätin siitä virkata Novitan 2013 lehdessä julkaistun huivin:

Kolmiohuivi-normal.jpg

Ja samaisessa lehdessä on julkaistu myös ihana palmikkopeitto. Kesää ja kesäkeittiötä odotellessa, sinne tarvitaan peittoja. Joten teen ohuesta ontelokuteesta, ja kyllä, sitä on hankittuna vähintäänki riittävästi. Teen siis punaisen palmikkopeiton:

Palmikkopeitto-normal.jpg

Nyt lähen kattomaan elokuvaa ja tekemään näitä töitä.. Josko joku joskus valmistuiski...