Muistan kakarana, ko tuli kerättyä kiiltokuvia, ja tarroja. Kiiltokuvat liimattiin johki niitä varte ostettuun vihkoon, mutta tarroja varjeltiin todella tarkasti, ja käytettiin todella tarkkaan valikoituihin paikkoihin... Joka johti tottakai siihen, että ne pääsi vanhentumaan niin paljo, ettei niissä ollu enää liimaakaa jäljellä.

Mutta, nyt oon alkanu jostain syystä keräillä... Tällä kertaa käytän niitä, ennenko liimat lemmehtyy tai haihtuu... Mitä ikinä niille sitte tapahtuukaa.

Tarrat1-normal.jpg

Nämä lutuset pöllöt vaan oli aivan pakko ostaa...

Mutta luulitteko tosiaan että siinä oli kaikki?

Tarrat2-normal.jpg

Nämä helluset musta-valkoset eläintarrat oli pakko ostaa kans... Ja elämässähän täytyy olla jotain pieniä ilonpilkahduksia, näistä löytyy myös blingblingiä:

Tarrat3-normal.jpg

Mutta, joku tarkkasilmäinen bongas jo tuossa tarrojen alla olevan musta-valkoisen pussin... Mä tiedän... Mun piti olla langanostokiellossa... Mutta ko kuten oon jo joskus aiemminki sanonu et ko ne vaan hyökkää sieltä kimppuun, ei sille mahda mitää. Lähet kaupasta onnellisena ettet ostanu mitää lankoja, ja kuinkas ollakkaa, pääset rullaportaisiin ko huomaat kantavas järjettömän kokosta säkillistä lankaa.. No joopa joo, tottakai mä ne maksoin, ei kuulu tapoihini jättää maksamatta... Mutta koittakaa ite ajatella...

Tässä oiski oiva mielikuvaharjoituksen paikka!

Kävelet lankoja, kaikkia ihanuuksia pursuavaan käsityöliikkeeseen sisälle... Astelet reippaasti suoraan kassapöydän luo, koska et oikein tiedä mitä kivaa sitä ostais ja päätät pyytää henkilökunnalta apua. Heti kassapöydän välittömään läheisyyteen päästyäsi, huomaat aivan syötävän suloiset ihanan pirteät keväiset langat... Yrität kaikin voimin kääntää katseesi muualle. Mutta jälleen huomaat kuolaavasi niitä ihanuuksia joista vaan et saa silmiäsi irti, vaikka siirryt kauemmaksi, muka katsomaan hyllyjä, joko olisi tullut jotain uutuuksia...

Vaikka kuinka kiertäisit liikkeen toiseen päähän, löydät itsesi edelleen silmilläsi syömästä niitä vietävän ihanuuksia. Ei ole vaihtoehtoja! Kierrät kaupan ja pohdit, mitä tulitkaan hakemaan. Vielä kertaalleen palaat hyllyn ääreen ihastelemaan muita lankoja... Ja kuin magneetin vetämänä huomaat taas olevasi kassapöydän ääressä hypistelemässä näitä ihanuuksia...

Voitte avata silmät, ai nii.. Mutta jos luitte tätä mun blogia, toivon todella ettei tää nyt niin tylsää tekstiä oo et pitäs silmiään kiinni pistää!?

Kuinka ollakkaa taas juttu karkas...

Siis ne ihanuudet, jotka kiikutin reippaasti omin pikku kätösin musta-valkoisessa Svarta-Fåretin muovikassissa ovat nämä:

Kev%C3%A4tlangat-normal.jpg

Jos näistä ei tuu hyvälle tuulelle niin ei sitte mistää!?

Vai kuinkas on rakkaat?

<3