Vietettiin siellä ihana päivä eilen mun rakkaani kanssa.

Aamusella lähettiin aikaseen. Ennen auringon nousua. Ajeltiin varovaisesti pyöränlamppujen ja katuvalojen valossa. Yritettiin tihrustaa ettei ihan pahimmista hiekoitussorakivikasoista ajettais.

Kev%C3%A4tjaikkunat-normal.jpg

Aamusella ko huristeltiin junalla. Yritin tihrustaa ikkunasta ulos, alkavaa kaunista aurinkoista aamua. Mutta ikkunat oli niin p... Likaset, ettei meinannu ulos nähä. Josta tulikin mieleeni, että rakkaat. Jos tehään nyt ihan semmonen soppari, että vaikka se ryökäleen kauan kaivattu aurinko paljastaaki kaikki ne villakoirat ja likaiset ikkunat ja kaikki muut.. vai olikos niitä muilla ko meillä? Mene ja tiedä. Anyways. Nautitaan rauhassa tästä ihanasta lämpenevästä keväästä, eikä ressata niillä kevätsiivouksilla. Ne ikkunatki ehtii pestä myöhemmin, annetaan ajan hetkisen kulua, ne likaiset ikkunat ei karkaa mihinkää <3

Ai nii, väliaikatietoa:

Maistiainen-normal.jpg

Lupasin ilmottaa kun maistan teetä. Tuoksu on huumaava! Ja maku on loistava. Suosittelen <3

Eilen kierreltiin seiniksen kirppareita. Alotettiin Lakeuden shoppiksesta. Sieltä tarttu mukaan:

Kirpparil%C3%B6yt%C3%B6j%C3%A4_1-normal.

Tämmönen, jonka pitäs valmiina näyttää tälläseltä:

Kirpparil%C3%B6yt%C3%B6j%C3%A4_4-normal.

Lisäksi mukaan tuli tämmöinen

Kirpparil%C3%B6yt%C3%B6j%C3%A4_5-normal.

Mä niin tykkään tuusata näitä ristipistojuttuja. Mitä pienempiä sen parempia.

Kirpparil%C3%B6yt%C3%B6j%C3%A4_3-normal.

Myös tämmönen kangaspala tuli völijyyhi. Ajatuksena että saisin aikaseks taas alkaa josain kohti tehä niitä barbien ja nukenvaatteita. Katotaan sitte koska moinen tapahtuu, mutta vaikka se nyt ei ois ihan lähiviikkojen ressin aihe, niin en putua korkialta koska pala makso vaan €uron.Täytyy vaan pestä tuo kangas, koskapa se paikka on aikalailla homeessa. Meinasin saada tosi pahan astmakohtauksen siellä vessassa... Siellä tais olla jotain muutaki ko hometta... Huoh.

Sitte jatkettiin matkaa keskustaan, jos nyt voi sanoa että missään muualla oltiin siinäkään kohtaa. Koska kuitenki pidetään mielessä että kyseessä oli vaan seinäjoki.

Poikkeiltiin kaupoissa ja katteltiin siinä vekseliaukion kulmalla sitä yhtä osto- ja myyntiliikettä et ois kiva poiketa. Vaan eipä poikettu. Pakko oli ottaa kuva tästä hieman hilpeyttä aiheuttaneesta avoinna kyltistä:

Avoinna-normal.jpg

Siinä esimerkillistä toimintaa! Miks repiä ressiä niistä aukioloista, laittaa moisen kyltin ikkunaan, eikä tarvii repiä ressiä jos joku aamu ei niin kauheena huvittaiskaa mennä töihin ja avata puljua. Ei oo mitään takeita et kauppa olis just tänään auki.

Mustista ja Mirristä oli tarkotus hakea Galaxylle mm. punkkilääke:

http://www.petenkoiratarvike.com/tuote/fixodida-zx-60-g/7197961/

Me viime vuonna annettiin Galaxylle tuota ensimmäistä kertaa, ja toimii todella paljo paremmin ko ne litkut tai muut. Punkit pystyy kiinnittymään, mutta kuolevat siihen ja sitämyöten irtoavat huomattavasti helpommin.

Ainut vaan että oltiin lentää pyrstöllemme ko mustissa ja mirrissä sanottiin että heille tää tuote ei oo tulossa vielä kuukauteen, koska kyseessä on sesonkituote! Kerrottiin kyllä vähä terveisiä että kannattaisko vähä hoputtaa, koska jos kevät oikeesti alkaa tehä tuloaan tällä vauhdilla, punkkilääkityski pitäs alottaa jo kiireellä.

Kun siinä vekseliaukion kulmilla nyt pyörittiin, mikä se semmonen reissu olis ollu jos ei ois lankakaupassa poikennu?

Entisen Puoti-Pikén tiloissa toimii nykyisin Lanka- ja lahjalutti.

Sieltä mukaan tarttu:

Lankaostoja_2-normal.jpg

Tään ihanaisen sukkalangan hinta on 12-14 € kieppeillä normaalisti, mutta nyt sesongin lähestyessä loppuaan hinta oli 6.95€ Noh, vaikka sitä nyt pitäski olla siin langanostolakossa... Noukänduu... Eihän tuommosta voinu jättää sinne kuljeksimaan!

Lankaostoja_1-normal.jpg

Kuten ei näitä ihanaisia Katian lankojakaa...

Nää oli 1€ kerä. Mutta... Stopstopstop. Ennenko kaikki lähette kirmaamaan kilpaa sinne lankakauppaan... Mä vein viimiset. Sorge <3

Haloselta löyty jotain niin herkullisen kesäistä:

Kenkkulit-normal.jpg

Paksupohjaiset koristossut. Ja hintaa vaan 15 €

Kahvihammasta alko jomottaa... Pakko oli päästä kaffille ja mihinkäs muualle ko sinne missä on pakko poiketa jos vaan sen aukioloaikana poikkeilee seiniksellä. Eli Epstorilla sijaitseva Hanna & Kerttu.

Kahvilla-normal.jpg

Hups...

Noh, teijän täytyy nyt kuvitella tähän kupillinen espressoa ja ihanainen taivaallinen suussa sulava pala tiramisukakkua, joka me syötiin romanttisesti puoliksi <3

Tai voitte käydä kaffilla tuolla ite maistamassa...

Nyt on pakko kyllä tähän väliin laittaa tämmönen välihuomautus. Kun puhuin tuosta ihanaisesta auringonpaisteesta, joka tuo taas meille tupaan niin paljon valoa meijän ihanista kahdesta kattoikkunasta:

Kattoikkuna-normal.jpg

Mun tarvii taas pitää jälki-istunto meijän hämähäkkiasukeille! Ne ei oo pitäneet sopparista kiinni, ettei tommosiin paikkoihin tehä seittejä! Me on sovittu, että ne saa asua meillä mut mihinkään näkyviin paikkoihin ei seittejä rakenneta!

Ja taas juttu jatkuu... Mihis me jäätiin. Ai nii, sinne seuraavalle kirppikselle.

Joka oli Ullakko.

Sieltä löyty verhot:

Kirpparil%C3%B6yt%C3%B6j%C3%A4_2-normal.

Suunnittelin näistä kesäiset ihanat verhot ruokasaliin, tai tulevaan kahvisalonkiin. En vielä tiedä kumpaanko, mutta eivät olleet hinnalla pilatut. Ja viimeinkin löyty oikeen sävyset. Kaikkialla näkyy puhtaan valkosia, mut ko ne ei käy meille, koska meillä on seinät semmoset onkohan se nyt sit jenkkileffojen tyyliin munankuorenvalkonen vai mikähän tuo on... Tarvii vaan pestä nuo ja lyhentää oikeeseen mittaan.

Lisäksi tein aikamoisen löydön.

Kirpparil%C3%B6yt%C3%B6j%C3%A4_6-normal.

Tää kuva ei tee oikeutta tälle kankaalle. Mutta voin kertoa et tää on aivan huippulaatuista taftia. Leveys 145 cm. Hinta tälle palalle oli merkattu 5,90€. Se oli vielä pakalla. Ja pakan pahvissa oli hinta 12,95€/m. Ja voin kertoa että hetki sitte mittasin tuon palan, ja siinä oli 3 m 90 cm. Aivan mieletön!

Iltasella sit puksuteltiin takas junalla, ja pimeässä taas ajeltiin takas kotiin varoen jatkuvasti niitä samaisia kivikasoja.

Aamusella ko rakas oli lähössä töihin, hän soitti tuosta pihavarastosta ja kysy et ootko lähössä tänään johonki? Ko ottaisin sun pyörän. Omasta pyörästään oli kumi puhki. Ja se on jo kolmas kerta muutaman viikon sisällä!!

Joten tietää mitä viikonloppuna tehään, ainaki toisen pyörän ainakin toinen rengas on taas paikattava. Kaks kertaa se on vaihdettu liikkeellä ja kerran on mun pyörän rengas paikattu. Katotaan tuleeko lisää paikattavaa tänään ko se tulee töistä.

Nyt meen hakemaan postin, aiemmin käytiin Galaxyn kanssa keräämässä lyhdyt talteen ulkoa. Koska täällä myrskyää tosi lujaa! Huh... Lupailtiin puuskittaista jopa vaarallisen voimakkaaksi luokiteltavaa myrskyä.

Näihin kuviin ja tunnelmiin.

Näillä mennään, olette ihania <3