Tänään olin tosi tehokas, sain jotain valmista.

Isohuivi-normal.jpg

Tämä on tehty DMC:n Bamboolosta. Kaikki kerät mitä jäi sillon joskus villatakista yli on nyt käytetty tähän huiviin.

Lisäksi sain valmiiksi mun ihanan SNYn maaliskuun paketissa lähettämästä langasta Fabelista valmiiksi ensimmäisen Arroyo huivini.

Pikkuhuivi-normal.jpg

Asettelu ei nyt menny ihan kohilleen...Se ei oo oikeesti tuommonen kenokeno...

Mutta nyt tuossa valmiissa työssä korostuu entistä paremmin se "...valon leikki meren pinnalla..." Ihana lanka tehä.

Eikä se mun yltiötehokkuus vielä tähän loppunu. Mä oon mm. tänään riehunu trimmerin kans pihalla. Nyt ko on satanu sillei kaks tippaa vähä väliä. Niin ihan järjettömästi jotai pikkuöttiäisiä hilluu pitkin pihoja missä on vähäki pitempää ruohoa. Ja sitähän on, ko ei oo vielä päästy leikkaamaan. Sit ko menin trimmerillä... Jossa oli vissiin 2 mm siimaa jäljellä... nirhaamaan niitä heinikoita, niin tottahan toki ne oli mun kimpussa. Oli silmät ja suu ja korvat täynnänsä jotai öttiäisiä. Ällöttäviä. Totesin että ko en kerta siihen kohti löytäny uutta siimaa, ja ilma oli muutenki niin painostava että ajattelin et ukonilmalla en ala trimmeröidä sähkötrimmerillä... Keräsin kimpsut ja kampsut ja lähin sisälle.. Totesin että sen sorttiset pippalot oli pihalla kyllä ko ne kuvitteli voittaneensa kisan mun kans.. .Oottakaapa vaan ko taas pääsen uuden siiman kans uudelleen ensi trimmerin kans ja sitte perään ruohonleikkurin kans riehumaan, saavat öttiäiset kattella uudet biletyspaikkansa.

Huomenna tarvis saada loputki istutukset maahan. Nimittäin en jaksanu sit enää lähtä takas. Ja hyvä niin koska, sitte pian alko ripsimään vettä.

Niinpä ajattelin että teen nyt tällä samalla apinanraivolla ja hikoiluilla koko pienen sievän mummonmökin. Galaxy asettu portaille ottamaan aurikoa, joka jo siin kohtaa oli taas ilmaantunu ja huitassu sadepilvet muualle. Että tällänen työnjako. Galaxy otti aurinkoa ja minä siivosin. Nyt on viikkosiivot tehty, piha on epämääräsen näkönen... Kaks huivia on valmiina. Tänään suunnittelin et jos vielä tällä apinanraivon rippeillä saisin tehtyä vielä yhen vähemmän miellyttävän puuhan... Sen geometriapuseron kaikki sen seittemänmiljardia langanpätkää... BOORING... Miten se on niin vastenmielistä?

Tai sit jos en jaksa sitä tehä nyt, voin aina alottaa tekeen villatakkeja... Jotka odottaa jonossa heti seuraavana. Tai sit otan vaan rennosti ja kattelen leffaa... Tai jotain...

Tälläisiä terveisiä tällä kertaa... Nimim. malttamattomana odotan tietoa kuka on mun SNY <3

Olette ihania, jokainen <3