Ulko-oven välittömässä läheisyydessä keijunmekko toivottaa tervetulleeksi.

Keijunmekko-normal.jpg

Se on niin nimensä veroinen. Ihana kukka <3

EIlen kävin ostamassa pari uutta puskaa, että sain yhden kuolleen puskan tilalle uuden, samoin ko jo aiemmin kuolleen ja jo aikoja sitte poistetun tilalle uuden.

Tällä kertaa muistin ottaa ennen ja jälkeen kuvat.

Ja tässä ne tulevat, ilman kuvamanipulointia:

ennen-normal.jpg

Jalkeen-normal.jpg

Saatte ihan käyttää mielikuvitustanne kumpi on ennen ja kumpi jälkeen.

Sit otin mansikoista kuvia, nyt on rätkille jumppavideot, ei muuta ko reenaamaan.

Mansikkamaa1-normal.jpg

Kasvimaa-normal.jpg

Innostuin muutenki ottaan vähä kuvia ryytimaasta ja muualta.

Mansikkamaa2-normal.jpg

Pensasmustikat tykkää olostaan ja paikastaan.

pensasmustikka-normal.jpg

Satoa odotellessa <3

p%C3%A4%C3%A4ryn%C3%A4puu-normal.jpg

Paljon puhuttu... edelleen keskeneräinen kukkapenkki, mutta se vielä enemmän puhuttu päärynäpuu, tykkää myös olostaan.

tomaatti-normal.jpg

Kasvihuoneessa on tulollaan tomaattia.

Karviainen-normal.jpg

Mikäs onkaan parempaa ko omasta maasta saatavat herkut, karviaisia on tulossa aika kiitettävästi, vaikka puskista täytyy parturoida kuolleita oksia aikalailla.

Paljon muutaki ois voinu kuvailla... Mutta kamerasta loppu akku. Joten, mähän voin teille selittää miten meijän puutarhassa kaikki on aivan valloillaan. Kaikkea ihanaa kasvaa ja kukkii ja vaikka ja mitä. Voin puhua suut ja silimät täytöhön. Ja te uskotte kaiken... Vai olikos se niin. Mulla ei oo mitään todisteita...

Huh huh. Äsken tuli vedettyä tehokkaasti kahvakuulareeni. Ihanan Sarin kanssa. Kiitos reippaasta reenistä!

Nyt on pakko myöntää näin ensimmäisen kahvakuulareenin jälkeen, oon aina kattonu et ei siinä voi oikeesti tulla niin hiki, ko vähä heiluttelee tuommosta kuulaa puolelta toiselle... Siis oikeesti me vedettiin, oisko puolisen tuntia.. Ja nyt tuntuu että lihaksissa käy semmonen ovela kihelmöinti, vähä samantyylinen ko jotka on joskus saanu sähköhoitoa johonki lihasvammaan, tuntuu et kusiaisia menee aivan hullun lailla. Semmonen samantyylinen viilis. Aivan mahtava. Pyydän anteeksi epäilyäni. Se on suunnattoman rankkaa, mut niin ihanaa. Loistava viilis.

Asiasta hiihtokenkään.

Se on heinäkuu. lämmin ja arvatkaa mitkä vähemmän ihanat on tulleet. Paarmat. Aivan tolokuttoman kokonen, vähintäänki vasikan kokonen paarma kiehnäs tuossa ko kävin huutelemassa vieraisiin pöytiin. Kävin vakoilemassa naapurien varastonsiivousta. Onneksi Jusa pelastavana, uljaana ritarina sai listittyä sen vasikan kokosen paarman. Nyt se lähti jonnekki, muille maille vierahille.

Voisko joskus olla kesä ilman sääskiä ja paarmoja? Ja siitepölyä. Oisko liikaa vaadittu? Tänä aamuna oli nimittäin silimät niin turvoksissa että sai repimällä repiä ne auki.

Noh, nyt paistaa aurinko. Tähän asti on valitettu et on niin kylymä tai vettä sataa... Nyt nautitaan tästä auringosta ja lämmöstä, ja paarmoista ja muista ihanista Luojan luomuksista. Vaikka niitten käyttötarkotusta ei ihan ymmärrä.

Taidampa siirtyä tästä kesäkassin tekoon. Nyt ko se kesä näytti viimein tulevan.

Tarvii saada vähän väriä elämään...

Nii, ja väristä puheenollen.

Huomasitteko, sain hyvän aasinsillan, ja punainen lankaki on jotakuinki tallella... Ainaki jos palaan vielä siihen itse asiaan...

Tukka on värjäämättä.

Nyt on mentävä.

Tarvii vaan valkata oisko se kesäkassin vai kesämekon ompelua? Vai tukan värjäystä? Vai kaikkia sopivassa suhteessa?

Nähtäväksi jää. Mieli kerkiää muuttua vielä moneen kertaan, tässä on sen verran kuitenki matkaa tuonne alakerran kodinhoitohuoneeseen. Ja sitä ennen täytyy kaivaa työhuoneen vaatehuoneesta kesäkassin pohjakangas...

Päivän sana on siis huone. Jos ette vielä sitä huomannu.

Mut nyt ennenko kaikki karkaa käsistä.

Halkokari kiittää ja kuittaa.

Tack och hej <3