Oltiin tulossa kaupungista. Haettiin mm. anopille verhokankaat.

Jokseenkin harhauttavia kuvia olemassansa mm. elloksella. Anoppi oli sieltä aikonu tilata verhot, jotka olis ollu voiléta. Oli siinä uskossa että ne peittää hyvin... Tottahan ne peittää jos ne on valkosta seinää vasten kuvattu. Ei varmasti näy mikään läpi!

Nyt löyty sit vähä paremmin peittävää verhokangasta.

Samalla reissulla käytiin ruokakaupassa ja oltiin tulossa tappavassa helteessä kohti kotia ko pyörä alko tuntua ihmeelliseltä.

Kappas vaan, ko rengas tyhjä.

Oon miettiny jo jonku aikaa ko tuntuu et se venttiili valskaa, et se ei pidä sitä ilmaa niin hyvin ko pitäis.

Veksi otti sen irti ko päästiin kotia, venttiili oli murtunu melki irti ite renkaasta! Onko ihme jos vähä tuntuu ettei ilmat pysy.

Tuossa tuli sit käveltyä rakot jalkapöytien päälle, ko laitoin reippaana tyttösenä kotua lähties puukengät jalkaan. En oo niillä vielä kauheena kävelly, joten ne ei oo vielä muotoutuneet. Samalla tuskailin että koko matkan aikana ei ollu varjopaikkoja sitte yhtää. Tai no olihan nyt tuossa tuo alkupätkä mikä tullaan lähellä meren rantaa. Mut sit se missä tarvis jotai viilennystäki... Ylämäkeä loppumatka noin oisko pari kilometriä? Mä oon vaan niin hyvä arvioimaan näitä välimatkoja. Anyways... Koko matkan porotti tappavan kuumasti aurinko. Ei todellakaa mitää ollu päässä koska täällä päässä piskotteli ko lähin kaupunkiin. Kaupungissa ei ollu tietookaa sateesta tai mistää muustakaa. Paitsi auringosta ja helteestä.

Nyt on todella huono olo... Toivottavasti auringonpistos ei nyt vaan uusi.

Mutta nyt on jalat paikattu rengas vaihdettu... Tuo rengas lähtee takas ostopaikkaan, koska ei se nyt voi näin äkkiä mennä. Saati varsinkaan noin!

Nyt laittelen taas parit työhakemukset menemään... Josko joku tärppäis.

Näihin tunnelmiin... Päästä heittää... Tavallista enämpi...

<3