Eilen tuli tekstiviesti et puhelimenne on saapunut huollosta.

Tänään menin sitä hakemaan, sanottiin että itseasiassa puhelin ei palautunu ees takasi, vaan tuli tilalle toinen puhelin.

En pistäny ollenkaa pahakseni, sain uuden puhelimen. Jossa toimii monen monituiset asiat paremmin ko vanhassa.

Veksi just laittelee kaikki numerot ym pilvenreunalta takas mun puhelimeen. Kyllä kelpaa.

 

Nyt mulla onki sit ongelma. Tehdäkö seuraavaksi tilausvillasukat, vai omat tumput?

Tänään oltiin ajelemassa pyörillä kohti kotia ko alettiin kattoa et jaaha, nyt on halkokarin vanha tanssilava sit romautettu alas. Sit katottiin et siellä on pari jotain pikku kundia iältään + - 10 v. Hetken päästä katottiin et ei voi olla totta, siellähän savuaa joku! Soitin siitä paikasta hälytyskeskukseen, pojilla tuli jokseenkin kiirus, saivat suhteellisen kiireellä pyörät alleen ja menoksi. Hetken aikaa sieltä tuli kunnon sankka harmaa savu, ja lieskoja näky. Hälytyskeskuksesta käskivät jäädä vahtimaan, että jos vielä näkyy enemmänki lieskoja, soittaa uudelleen että tietävät hälyttää lisää autoja.

Tuo tanssilava ko sijaitsee keskellä mettää, jossa on kuitenki lähellä vanhoja venevajoja ja kuivaa metikköä. Metikön toisella reunalla on vanha tervasatama... Ja tämä tuuli yhdistettynä siihen alkavaan tulipaloon... Oli katastrofin ainekset ilmassa. Palomiehet tuli, kysyvät tilanteen ja antovat luvan poistua. Me oli tehtävämme tehty. Reippaita kansalaisia.

Veksi kyllä kysy et olikos siihen mitään oikeeta syytä, pitikö saada vaan vähä äxöniä päivään ja komeita palomiehiä ;) Tottahan niitä aina mielellään kattelee ;)

Mutta ennenko juttu taas karkaa aivan käsistä... Palataan siihen ongelmaan.

Villasukat tulis Galaxyn kummitädille, jolle kävin näyttämässä tänään K.P.V:n asun kuvat, hän lähetti samalla kummipojalle terveisiä. Joten ko pääsin kotiin, alko sen sorttimentin tullaus mun repulla et alta pois. Vähä ko raotin reppua, niin hyvä ettei koko poika sukeltanu reppuun. Maltto kuitenki sen verran että Veksi otti paperipussin pois ja avas sitä vähäsen...

Tulos oli tämä:

Kummit%C3%A4dinterveiset-normal.jpg

Poika oli enemmän ko tyytyväinen saamiinsa terveisiin!

Ja ne tumpulat siitä mun SNY:n lähettämästä ihanasta langasta. Totesin nimittäin tässä yhtenä päivänä että mulla ei ole ko yhet pitkävartiset tumput, ja sit ko ne on jossain hukanteillä mulla ei oo niitäkää... Ehkä mä teen vanhanaikaset ja alotan molempia, toiset 2.0 mm puikoilla ja toiset WOW 4.0 mm puikoilla! Nehän valmistuu aivan itekseen... Täytynee siis tehä ne tumpulat ensiksi!

Kiitos ihanat <3