Niinki kiirusta ettei meinaa keriitä kirijoottaa tänne. Käsittämätöntä. Ja sitte ko viimein kerkiän kirjottaa, en muista tallentaa välissä. Joten tottahan se pitääki kiiruisena ko jatkuvaan tarvii alottaa nää romaanin kirjotukset alusta.

Huh hei. Täällä tulee toista päivää putkeen LUNTA!! Aivan mieletöntä!

Vuosi tuli vaihdettua.

Että hyvää tätä vuotta rakkaat <3

Me vaihettiin uutta vuotta rakkaiden ystävien kerta Tampereella. Tuhannet kiitokset vielä Satu, Rami ja lapset <3

Sielä vierähti pikkusta reilu viikko. Tultiin loppiaisena takas.

Pistin mun miehet tupihin ja lähin ite lumitöihin, joissa vierähti 3 h. Kädet on edelleen niin kipiät, että on ko ois jotaki muka tehenykki. Mut ko satun oleen niin sekopäinen että nautin suunnattomasti tuolla riehumisesta. Vaikka oliki ihan puhki ko urakka oli tehty.

Nyt en ajatellu mennä tekeen lumitöitä, koska siellä tulee sitä koko ajan lisää. Kyllä sen kerkiää sit vaik aamusella.

No nii... Mutta se meijän tampesterin reissu...

Tuli shoppailtua ja shoppailtua ja shoppailtua.

Tein lahjaksi elämäni ensimmäisen revontulihuivin

Tässä se on valmiina mutta sille ei oo vielä ehitty tekeen yhtikäs mitää.

revontuli.jpg

Lankana oli Zelda´s Dippingin merinovilla.

Ensinnäki, lankamaailmassahan ei voi käydä ilman että sieltä takertuu mukaan mm. hiilikuituset pyöröt.

Edellisenä päivänä oli käyty Lidlissä, jossa oli taas lankoja...

kirjavat.jpg

Sieltä tarttu mukaan, ja jälleen kassan kautta, niin tylsä ko oonki. Ajattelin et olis en verta liukasta ettei viitti lähtä juokseen... Tuli napattua sitä merinovillalankaa.

valkonenlanka.jpg

Ensi mietin et jos oisin tehny sen tuubi-ponchon joka oli siin ohjeena mukana. Mutta automatkalla totesin et en mä semmosta osais käyttää... Teen revontulihuivin siitä. Se on viellä vähän kesken, voin luvata että laitan kuvia jahka se valmistuu :)

revontulihuivioma.jpg

Ai nii, lankamaailmasta tarttu mukaan myös Linea laméta, musta-hopeista ja sit oli viel joku yks kirjava lanka joka tarttu mukaan.

Mutta eihän ne lankaostot vielä siin ollu. Suinkaan!! Täytyhän sitä ostaa ettei se vaan lopu kesken.

Yhtenä päivänä tapasin nyt ihka elävänä mun yhden virtuaalisen äitylini, ihana oli tavata mami <3

Käytiin kiertämässä lankakauppoja... Vähä piti kasvattaa kirjavarastojaki, itseasiassa neljällä kirjalla. Sit sinne lankakauppohin. Lankaideasta tarttu mukaan parit sukkapuikkoset, semmoset joissa kaikki viis puikkoa on eri väriä, addilta. Ne oli hauskat :)

puikot.jpg

Aili Jokiselta lähti mukaan pari kerää Regia Lacea. Väriä jota en oo täällä enää nähny aikoihin... Sinistä. Ihanaa <3

regialace.jpg

Nii, ja jotain puuvillalankaa, sitä tuli 3 tokkaa. Ne oli must ostos ihan vaan sen takia miten ihanalta se tuntu, ei oo harmainta aavistustakaan mitä siitä teen. Laitetaan marinointihyllyyn, kyllä ne sit josain kohti kertoo mitä haluavat niistä tehtävän.

Sininenlanka.jpg

Sokokselta tarttu mukaan vaatteita, oli ihan ostella vaatteita ko sai ostaa normi alennusmyynnistä ja sieltä ihmisten osastolta. Enää ei tarvinnu ettiä sitä elefanttiosastoa! Mukaan tarttu yks neuletunikamekkomikälieihanuus... Harmaa neuletakki ja kuinka ollakkaa pinkki bolero. Nam :)

Sit päätettiin mamin kans et ois aika lähtä uusiin henkivakuutus. Päädyttiin italialaiseen ravintolaan. Jossa kyllä sanottiinki että jos vaan haluatte laajentua, Kokkola ois loistava suunta. Se oli ihan mielettömän ihana ravintola!!

Piemonte, Suvantokatu 9. Aivan loistava!

Sielä otettiin lounaaksi salaatti

salaatti.jpg

Salaatista on pakko mainita että ihminen joka ei voi sietää oliiveja... Mä oisin vetäny niitä aivan kaksin käsin!!

risotto.jpg

Pääruokana otettiin... Oliko tää sitruunainen katkarapurisotto... Jotain aivan sanoinkuvaamattoman hyvää.

viini.jpg

Jälkkäriksi otettiin vielä italialaista punaviiniä, josta kerrottiin että tämä on nimenomaan arkirypäleistä... Nimiki sillä oli ja kuullosti hyvältä, mut se ny meni...

Mutta tunnelma oli loistava. Seura, jotain aivan käsittämättömän ihanaa <3

Sit poikettiin ko täältä lähettiin, vielä merlettoon. Josta uskokaa tai älkää, en edes minä voinu lähtä tyhjin käsin. Pakko oli ostaa silmukkamerkkejä.

Jälkkäriksi mami tarjos meille vielä jätskit siin... kuinka ollakkaa italialisessa jäätelöbaarissa ;)

Huh huh. Oli hauskaa. Kuten koko vkolla. Aika vaan meni aivan liian äkkiä.

  Ai nii..

Eilen kävin kynsihoidossa... Veksi osti mulle lahjakortin Make-Up Ateljéhen. Nyt on kirkas hoitolakka kynsissä, kynnet saa nyt kasvaa ja vahvistua siellä aivan rauhassa.

kynnet.jpg

Kyllä ny kelepaa <3

Joulu meni jokseenkin sumussa... Oltiin molemmat niin tuhannen räkäsiä. Mutta kenties siitä johtuen meillä on joulukuusi koristeineen edelleen ;) Tuo kuusi vaan ko ei varista :)

Nyt muuton muistin tallentaa...

kuusi.jpg

Tälläisiä uutisia tänään.

Se ois nyt sitte vaihteeksi uus työhakemus laitettu, ja sainpas kuittauksenki että hakemus meni perille. Ihanaa, kiitos siitä ilmotuksesta. Siinä ei kauaa nokka tuhise.

Nyt tämä emäntä pistää koneen huilimaan ja lähtee jatkamaan sitä revontulihuivia, alkuvkolle luvattiin kovat pakkaset, joten se tulis käyttöön. Mä muutaman kerran manasin taas alimpaan helvettiin koko revontulihuivin ohjeen ko yritin alotella sitä. Ennenko taas keksin et ei ko nii, se on vaan se puolikas ohje!! Nyt kyllä alleviivasin sen lauseen siitä ohjeesta. Josko seuraavan kerran muistaisin.

Tässä ois taas muutama projekti näitä käsitöitä tehtävänä... Mä nimittäin keksin mitä teen siitä regia lacesta. Kuinka ollakkaa villatakki... Oivoi siit tulee jotain niin kaunista.. toivottavasti. Malli ainaki vaikuttaa hyvältä, langasta puhumattakaa.

Josta tuli mieleeni... Piti oikein miettiä että piirränkö rastin seinään vai mitä teen. Mutta nyt on sitte neitsyys menny siinäki että mä ostin ensimmäisen kerran elämässäni itelleni jotain VERO MODASTA!!! Se on vaan uskottava että oon pienentyny. Ostin nimittäin aikas tyylilyylikkään tekonahkatakin sieltä 25 €.

takkietu.jpg

takkitaka.jpg

Eikä ne shoppailut vielä muutonkaa siinä ollu.

...Ups...

Ripittäydytään ny loppuun asti ko alakuun on päästy!

Ostin korvikset, ihan vaan turkoosit riljanttinapit. Vähintäänki aidot timangit!!

Sit ostin kauniin punaisen tähtikorun. En tiä materiaalia se on...

...tallennettu...

koru.jpg

Veikkaisin jotai akryylimassaa tms... En tiä, kaunis.

Nii... Sit bongasin ihanat säärystimet modassa 10/14

saarystimet.jpg

Multahan ei entuudestaan tietenkää löytyny lankaa... Oli aivan pakko raahautua Katariinaan. Te kaikki tiätte miten vastoin tahtoani menin lankaliikkeeseen... Sitä tuskan määrää... Voi kauhistus...

Ja mukaan lähti 300 g tätä

lanka.jpg

Että oiskohan nyt tämä mun syntilista paljastettu?

Nyt päätän raporttini tältä erää, Halkokari kiittää ja kuittaa.

Vielä kerran ihanaa tätä vuotta rakkaat <3