Täällä ollaan Veksin kans kesälomareissulla. 

Tultiin torstai aamuna ja takas pitäs lähtä huomenissa. 

Tassuteltu on ristiin rastiin ympäri kaupunkia... Tuossa jo yks kaveri kysyki et oliko kyseessä liikuntapainotteinen reissu vai ihan lomareissu? 

Lankakaupoissa piti tottakai käydä. Jotain lähti mukaanki... Niistä kuvia tuonnempana. 

Istun nimittäin juuri nyt hotellin aulassa, siinä kerroksessa missä meijän huone on eli krs 4. Tulin huoneesta pois siksi aikaa et siivooja saa käydä siivoomassa. Annetaan työrauha. Veksi on kuvausreissulla jossain päin keskustaa. Mä jäin shoppailureissun jälkeen hotellille huilimaan. Eilen sain mitä ilmeisimmin liiaksi aurinkoa... Vasta kolmas auringonpistos tälle kesälle. Onneksi on käsityö mukana niin koppasin käsityöpussukkaisen kouraan ja hipsuttelin aulaan. 

Tultiin vaihteeksi Viking Line Gabriellalla ja yövytään Scandic Norra Bantorgetissa.

Hotelli on kiva. Avara, siisti kauniilla paikalla. Viihtyisä. 

Shoppailtu on enemmän ja vähemmän. Yritetty löytää lankakauppojaki. Joitain löytyki. Ei huolta on tullu lankaa ostettua... Siis reissu pelastettu. 

Yhestä lankakaupasta Litet Nysta tarttu mukaan yks vyyhti ite värjättyä ohuen ohutta ihanuutta. Oli vähän suolanen hinta mut aattelin että sen verran täytyy lomareissulta saada jotain ihanaa mukaan. Tänään tarttu NK:sta mukaan muutamia keriä ihanaista Cotton Milkiä. Laittelen teille kuvia sitte kotona. 

Ei pidä tietenkään unohtaa sitä että ko huomenna, sunnuntaina täältä lähtään kohti Helsinkiä... Siellä on aivan pakko käydä paljon puhutussa Snurressa. Sen kerran ko hesaan kerta tullaan... Katotaan mitä sieltä tarttuu...

Lankojen lisäksi täältä löyty ihanat värikynät. Nii ja ihanaaki ihanampi veivattava terotin!! Voi mä oon semmosta ettiny niin momta vuotta. Nyt mä sen sain. Erikoiskahveja tottakai tummia sellasia. Kirjotusalustoja. Unohtamatta jääkaappimagneetteja... 

Te tiätte ne semmoset magneetit missä on sanoja. På finska eller på engelska. No nyt löyty se kauan kaivattu på SVENSKA <3

Tälläistä täältä hieman sateisesta Tukholmasta. Taidan tässä vielä hetkisen tikuta ja kattella ihmisiä ja ihastella maisemaa kattojen yllä. Just huomasin että ihana yksittäinen kattoikkuna jonka eteen on laitettu kukkia. Kaunis idea. Pieni yksityiskohta mutta todella hellunen. 

Nyt ennenko tää hottis mimmi alkaa täälä yhtää enempää helluuttelemaan mitää... Nappaan kuvan siitä ikkunasta ja jatkan hetkisen tikkuamista ja hipsuttelen kohtapuoleen takas huoneeseen. 

En ole teitä suinkaa unohtanu. Tässä on ollu vähä hankaluuksia päästä päivittää tätä mun blogia. Nyt ongelma on ratkaistu.

Pidetään huoli toisistamme rakkaat <3