Alkaa tuntua et vois olla paikallaan kokeilla... Jos sellaista on aikuisille. Tiedä sit miten se toteutettaisiin jos on.

Päätin nimittäin reippaana tyttösenä että nytpä lähenki nukkumaan hetimiten ko ihmisten aikoihin väsyttää. Klo oli jotakuinkin 22 ko kömmin pehkuihin. Nukahinki miltei samontein. Heräsin sitte, tuntu et johan sitä tuliki nukuttua kunnon yöunet. Kunnes katoin kelloa 2.05. 

Se niistä kunnon yöunista. Eipä oo nukkumattia sen jälkeen näkyny eikä unta sen paremmin. 

Hesan mielenterveysmessuilla ootin ko kuuta nousevaa luentoa "Miten uneton oppi nukkumaan". 

Hmm.. voin kertoa että v***tti ko pientä oravaa jolla on hampaat poikki ja käpy jääs. Jos luennon anti oli se et ko asut Hesassa ja sulla on lyä riittävästi kahisevaa tiskiin. Sä voit päästä uniterapiaan tai vastaavaan mut ei siitäkään sittekkää ollu mitää apua vaan työterveyslääkäri käski vähä vähentää unilääkkeitten käyttöä ko hän on niit vetäny jo 25 vuotta!

Ja tää ei ollu vaan mun mielipide kyseisestä luennosta. Sielä keskustelin useamman kans ja kaikilla oli samat fiilikset tästä luennosta. 

Ite ko oon äärimmäisen lääkevastanen.. enkä suostu niit unilääkkeitä ottaa. Ihan vaan siitä syystä että oon paria eri lääkettä kokeillu ja tullu siihen tulokseen että ok. Nukahdan Joo... Mut sit oon sekasin ko seinäkello seuraavan vkon. Niin en todellakaan halua sitä. 

Nyt jos sitä lähtis suihkuun ja sit aamukahvin keittoon. Turha sitä unta on enää odotella... Ei oo näkyny eikä varmastikaan näykkään.

Tälläisin viiliksin tänä yönä.