Kuten tarkkasilmäisimmät huomas edellisissä postauksissa missä oli kuvaa synttärilahjoista...

Siinä oli etualalla onnen sanat arpa.

Kaunis ajatus... Mut ko en tykkää nuista arvoista. Oon sanonu et jos ei mitää muuta keksi niin hakekaa vaikka 3 € lahjakortti Katariinaan. Sille on aina käyttöä. Mut ei arpoja...

Tällä kertaa ny kuiten kävi näin että tuli arpa. Josta löyty sit 20 € voittoki. Halusin sen jotenki hyödyntää niin että siitä jää jotai konkreettista muistoa itelle.

Lähin käymään suomalaises kirjakaupas. Haaveena hankkia toinen kirja... nimeltä mainitsematon... selasin sitä ja totesin et tack och hej. Ei ollu mua varte se kirja.

Sit kattelin siinä Löytöjä - hyllyä. Koska sieltä yleensä löytyy ostettavaa.

Kirja.jpg

Niin tälläki kertaa. Oon  kattelu tätä kirjaa jo tovin jos toisenki. Ja nyt se sattu olla vieläpä tarjouksessa *Lue, kaikki -3€* Mut pointti oli se et hintaa oli 24,95€. Joten lompakosta löyty sen verran kolikoita että sain käytettyä sen "synttärilahjarahan" johki konkreettiseen.

Yhtä onnekkaasti ei käyny täs aikasemmin...

Ostin viime syksynä kirppikseltä tämmöisen penaalin

Penaali.jpg

Se makso kirppiksellä sen kaikki oliko 0,25 € Mut en sitte siin ottanu enempää ko tämän yksilön. Ja voin kertoa että oon manannu monen monituiset kerrat etten ottanu enempää. Koska nyt ko haluisin niitä useemman, niitä ei enää näkyny kirppiksellä. Eikä mitään vastaavaa oo näkyny kaupoiskaa.

Varmaan ootte tietosia niistä Alkon pullopusseista, mitä kaikki ystävänpäiväsukkien tekijät on hehkuttanu pärstäkirjas. Noh, minähän kävin kans ostamas muutaman semmoisen, koska totesin et se on mielettömän kätevä käsityöpussukka... Sinne saat eri lokeroon juomapullon *Lue, V E T T Ä* ;) toiseen lokeroon saat lankakerän tai usiamman pienemmän, erityisesti pallokeriä menee usiampi. Seuraavaan saat tuon penaalin kätevästi missä on silmukkamerkkejä, kyniä, puikkoja, virkkuukoukkuja, apukoukkuja, neuloja, kerroslaskuria, hakaneulaa, koristeruusukkeita... En muuton ees tiä miks ne on siellä... Pari nappia... Kaikkea pientä tilpehööriä mitä saattaa tarvita. Seuraavaan lokeroon taas jotai muuta tarpeellista. ja keskelle jää vielä tilaa vihkoselle tai ohjelehdelle.

Noh, kuten tuli lueteltua, tuo penaali on ammuttuna täys. Ja nyt mulla ei oo niitä enempää.

Joten ihanat, jos jollakulla tulee vastaan jotai tuommosta pientä läpinäkyvästä muovista tehtyä. Toimivalla vetoketjulla varustettua penaalia niin ostaisin mieluusti.

Mä en nimittäin käsitä, miten sitä ei ihmislapsi voi lähtä ees neuletapaamiseen ilman että on kaiken maailman härpäkkeet mukana... Mutta sepä ei haittaa ko kaikki menee näppärästi tuohon yhteen pieneen pussukkaiseen ;)

Kaikesta päätellen räkätauti alkaa irrottaa otettaan, koska tämä pv on taas huilittu niin että ärsyttää. Tää joutenolo vaan ei oo mua varte. Nyt vaan olis virtaa ko pienes kyläs josa ois muutaki ko kaks keuhkotautista kissaa... Mut ko pitäs malttaa viel huilia...

Eikä yhtää helpottanu tilannetta että heti aamusella nää kaks on tehneet lumityöt ja pesseet pyykkiä ja laittaneet ruokaa ja ja ja... Tai noh siis. Mä kävin aamusella portailla koska oli niin ihana ilma et pakko oli käydä nenää näyttämäs ulkona. Ihastelin siinä kirpakassa pakkassäässä paljain jaloin portailla... Leggingseissä ja villapaidassa että näyttääpä hyvältä ko lumityöt on tehty. Galaxy tuli pyörimään mun jalkoihin kertoakseen et HÄN teki lumityöt... Veksi vaan leikki pallolla. Tämä on tärkeää täsmentää. Ettei vaan tuu väärinkäsityksiä että joku muu tekis mitää, ko Hänen ylhäisyytensä. Joka muuton vaihteeks puri mua sormeen eilen iltasella ko taisteltiin antibioottien oton kans... Noh. Onneksi lääkekuuria ei oo jäljellä enää ko kaks vkoa!!! 2,5 tbl 2 x pv. Vapaaehtoisia?

Kyllä mä sen tiedän ettei se tahallaan pure. Sitä oksettaa vaan ne lääkkeet ko ne pitää survoa sinne kurkun perälle. On kokeiltu ujuttaa maksalaatikkoon, tai nakin sisälle tai makkaran sisälle tai mihin tahansa. Tämä juokales syö herkut ympäriltä ja sylkäsee suupielestä pillerin koskemattomana ja kattelee vaan silmät lautasen kokosena et voisko saada lisää herkkua kiitos?!

Nyt näitä lääkkeitä hakies farmaseutti neuvo et dippaa voihin ne pillerit ja sit survasee ne sinne kurkun perälle, Sillon ne ei takertus sinne nieluun kiinni.

Ensimmäiset meni tosi näppärästi. En tiä vaikuttiko enemmän se voi vaiko Hänen ylhäisyytensä "kummisedän" läsnäolo. Mene ja tiedä.

Josko täs parin vkon aikana keksittäs joku keino miten saada lääkkeet menemään... Mielellään vähemmillä mustelmilla... Nyt on vasta kahessa sormessa mustelmat. Se on elämää se.

Talvista helmikuista lauantai-iltaa ihanat <3