Kaikki ihanat naiset <3

Kokkolassa on koko päivän satanu lunta, mä niiiiin nautin tästä lumesta <3

Nyt näyttäs siltä että jos oikein hyvin menee, saan huomenna päätökseen yhden osan elämästäni. Ja saan viimein myönnettyä itelleni että tein oikean päätöksen.

Oon nimittäin tuossa jo ennen joulua ressannu aivan hulluna nuilla koulutehtävillä. Eikä ne oo täs kevään aikana yhtää hellittäny. Painajaiset on vaan pahentunu. Joten tulin siihen tulokseen että lopetan sen koulun tähän. Huomenna nyt on sitte jonku sortin haastattelu koulun päättämiseen liittyen.

Alotin siis marraskuussa mielenterveys- ja päihdetyön eat opinnot. Nyt vaan tuntuu siltä että

A) Mun omat asiat on liian pinnalla.. 

B) Se vaan ei oo mun juttu...

Mä ite veikkaan et se on tuo A. Tuntuu et nyt ko terapiassa on alettu varovasti avata niit haavoja... Ne haavat on liian tulehtuneet ja puhdistamatta. Ja koulussa ko on menty aika syvälle. Ei välttämättä oo ollu tarkotus kaivaa ihan pohjamutia myöten omaa elämää. Mulla vaan on se periaate et se on kaikki tai ei mitää. Ja nyt on sitte tultu siihen pisteeseen et oon muutamia kk nähny niin rankkoja painajaisia et jos sainki pikkusen tätä unettomuuttani paremmalle tolalle... Nyt ollaan taas jossain aivan hevon kuuses.

Tänään yks suunnattoman rakas ystävä sano todella kauniisti:

"On rohkeaa myöntää että nyt tuli tehtyä virhevalinta"

Niin totta. Mä oon yrittäny vaan sinnitellä koulutehtävien kans ja ajatellu et nää painajaiset menee ohi... Mut ko ei ne mene. Nyt ne vähä helpotti ko sain itelleni luvattua sen et lopetan koulun. Toivon todella et ne loppuu ko saan mustaa valkosella koululta et se on loppu. Ehkä rankinta on se, et mä en muista niistä painajaisistani mitää. Herään vaan vähä väliä yöllä siihen et kurkkua kuristaa ja syän hakkaa... Sit pelottaa alkaa uudestaan nukkua... Ennen joulua heräsin vähä väliä samanlaisiin... Välillä ne unet oli johtanu astmakohtauksiin asti... Hirvittävä tunne herätä :(

Nyt sitte oon keskittyny tekemään tilaustöitä ja hakemaan töitä. Jos vaikka sais jostai jotai muuta tekemistä. Kunhan tämä räkätauti päästää otteestaan, jatkan hyvin alkanutta uintiharrastusta.

Nyt kuitenki jatkan Kappa nro 5 kutomista. Eilen klo 23.59 vaihtu viimeinen väri ja viimeinen kerä tuohon tilauskappaan... Tavoitteena oli saada eilisen päivän aikana viiminen kerä työhön. Eikä tullu ees kiirus ;)

Jännityksellä jään oottamaan koska kusti polkasee mulle paketin <3

Ihanaa että just te ootte olemassa <3 Juuri sinä, olet suunnattoman tärkeä <3