Tässä on taas vierähtäny luokattoman paljon aikaa... Etten oo ennättäny ees käydä täälä kattomas kommentteja, joita on taas tullu. Kiitos niistä ihanaiset.

Pääsiäinenki oli ja meni... Johki.

Sain just ennen pääsiäistä Veksiltä Rippiristin, koska ko meijät pyydettiin sen ihanan pikku prinsessan kummeiksi, päätin että nyt sitte käydään se ripariki. Joten nyt on naimalupa saatu ;)

Rippiristi.jpg

Mä en halunnu mitää sileetä tavan ristiä...

Koruntekij%C3%A4.jpg

Joten mikäs sen parempaa ko käsityönä tehty risti käsitöitä tekevälle <3

Korurasia.jpg

Samalla sain tyylikkään korurasian.

Uutisissa on nyt paljo tolkutettu Ohtakarin jääkaudesta, pakkohan sitä harvinaisuutta oli käydä kattomas. Kiltisti seisoskelin kyllä ihan kuivalla maalla. Mua ei sinne jäälle saa. Vaikka siellä kulki porukkaa tosi paljon. Pelottavinta oli vaan se miten jää paukku koko ajan. Merivartiosto toki varottelee tämän tästä että jäällä on vaarallista kävellä. Mutta millos ihmiset sitä on uskonu.

Anyway.

Myrsky keräs yhen yön aikana ankarat ahtojäät metrien päähän mökeistä. Erikoisia röykkiöitä.

Ohtakari3.jpg

Rannassa näky muutamia pienempiä kasoja

Ohtakari2.jpg

Siellä ihmiset kiipeili niillä jääröykkiöillä.

Ohtakari1.jpg

Vaikka jäät oli paikoin näin paksuja mitä meri oli alkanu nostaa kiviä vasten, merivartiosto varotteli just sen takia et alla voi olla virtauksia mitä ei nää jään päälle. Hieman kylmäs ko näin et jotakuta lähettiin viemään pyörätuolilla jäälle... Mua hirvitti jo se et sinne lähettiin vaunujen kans. Jopa pyöräilijöitä näky. Tämän tästä joku linkutti sielt tulemaan ko oli mulannu polvea myöten. Ei se silti ketään estäny jäälle lähtemästä.

Tultiin Ohtakarilta kotia ja käytiin viel Punakallioilla paistaa makkaraa ja tottakai vaahtiksia.

Siitä päätettiin lähtä käymään viel Trullevin nokassa.

Uskomatonta miten Ohtakarilla oli täys talvi ja Trullevissa oli jäät jo ihan hilettä

Trullevi3.jpg

Kovaa ja raa´an kylmää tuulta uhmaten kiivettiin sinne aallonmurtajan päällä olevaan torniin. Sieltä on niin mielettömät maisemat. Toivottavasti ette ihan kyllästy näihin mun merikuviin... Se  vaan on niin kaunis ja niin terapeuttinen <3 Ja mikä parasta, se on niin loputon <3

Tänään ois ohjelmassa vielä kukkien purkkien ja multien vaihtoa ja yrttien kylvämistä.

Ja uskokaa tai älkää... Mun työhuone ei oo vieläkää siivottu... Se on vaan niin kuten ystäväni sano et on niin vaikia saada hyvää palvelusväkeä, ite tarvii kaikki olla tekemäs.

Toki, mulla on siellä itelle yks palkinto. Mulla olis haaveena tehä itelle yks ihanainen paita. Jonka lankatilanne pitäs ensi tarkistaa ja samalla kattoa onko mulla niin isoja puikkoja. Kyseessä olis yks ihanainen malli jota oon haaveillu siitä asti ko se on tullu. Ja toden totta se on novitan malli... Joten tarvii laskea tarkasti millä koolla teen. Mut lanka on ihanaa... Svarta Fåretia <3

Josko sillä sais motivoitua ittensä taistelee sen järjestelyn loppuun. Ja sit siellä ollaanki todella nätisti eikä sotketa... Hmm... Kenellekköhän tuo muistutus oli. Mene ja tiedä.

Huiviki edistyy hyvää vauhtia vaikka siitä pitiki purkaa semmonen about 30 cm ko joku oli tehny pitsiä väärään suuntaan!! En tiä kuka. Nyt se on kuiten korjattu ja korjaus on jo puolivälissä. Saan kohta huivin käyttöön!! Mut kuvia en voi viel paljastaa liian aikaseen. ;)

Pidän teitä jännityksessä.

Nyt kuitenki siivoileen... Ootte ihania <3

Trullevi1.jpg

Samalla tuli tarkastettua et kukaan ei oo kaivanu sitä pahan olon kiveä sieltä pohjasta ylös. Siellä lepää. Ja siellä meri saa huuhtoa siitä kaikki terävät kulmat pois. Se on jotenki niin suunnattoman lohduttava tieto et meri todella pitää huolen siitä et se on ja pysyy siellä.

Tänään ois ohjelmassa vielä yrttien istutusta ja kukkien purkkien vaihtoa, ennenko ressukat nääntyvät ko ei saa aikaseks niitä laittaa purkkiin.