Tänään on näkyny semmoinen erikoinen valoilmiö taivaalla jota kutsutaan AURINGOKSI!

Käytiin kaverin kans vähä fiilistelemäs et jos ois menty punakallioille paistamaan makkaraa... Joku muuki oli ajatellu samoin. Joten hetki haettiin terapiaa merestä joka kauniisti liplatteli rantakallioihin. Ja tultiin ihan vaan kotiin grillaamaan. Kävi se niinki.

Mä oon tässä taas varovaisesti kuten yleensä tehny käsitöitä.

Syksyn SNY kierroksella sain ihanalta Sirpalta ihanaa Dropsin alpacaa, niiin kauniin vihreää. Mä oon alottanu sitä huivia niin monesti ja purkanu kaks kertaa enemmän. Toivottavasti et pahastu et mä vaihdan mallia. Löysin dropsin sivulta toisen ihanan huivin sille samaiselle langalle?

Mä en vaan voi käsittää miten kukaan voi elää ilman huiveja? Tai noh, onhan niitäki jotka ei voi käsittää et mä hiippailen ilman sukkia! Ko toisilla on villasukatki viel niitten tavan sukkien lisäksi.

Nyt hiippailen takavasempaan. Hetkiseksi kutomaan jotain pientä. Tämä päivä on menny aikalailla koneen ääressä. Tehden työhakemuksia. Ja tunnetusti ko niitä teen, kone ei suostu mun kanssa yhteistyöhön. Lähes kaikki muu sujuu, mut ko yritän tehä työhakemuksia niin...

Näihin kuviin ja tunnelmiin, kevät auringossa naamansa jo polttanut 8)