Niin se vaan kevät on taas vierähtäny niinki pitkälle et toukokuu on nyt tehokkaasti alotettu. Ensimmäistä päivää viedään jo pitkällä.

Tänään alko myöski lääkekuuri tuohon käteen :( Ei niin positiivinen uutinen. Nyt kokeilen ensi yhdellä coktaililla mitä kokeiltiin sillon ko kipu oli pahimmillaan, josko auttais. Käsi turpoaa sen sorttisiin mittoihin et tuntuu väliin ettei kaikki ees mahu sinne mitkä siel kuulus olla. Yöt yritän pitää kättä lepolastassa, sen kanssa vaan ei nukuta. Katotaan nyt. Tänä aamuna lähti naprometin + panadol - coktail. Katotaan onko apua. Lisänä menee lepolastan lisäksi säännöllisesti kylmäpussi ja vuorotellen kylmägeeli ja voltaren forte - geeli.

Pari päivää tässä meni et oli pakko sydän verta vuotaen jättää puikot ja käsityö kassiin. Ei vaan voinu tehä mitää... Kipu on sen sorttista tuon turvotuksen kans. Oon sanonukki et kivun kans pärjäis, mut jos ei uskalla kahvikuppia nostaa tuolla kädellä. En voi taas luottaa yhtään et mikään pysys kädessä.

Noh. Tänään päätin et johan tätä kättä on lepuutettu käsitöistä... Kirjoihin ei jaksa keskittyä ja täihin tulee jos ei mitään voi tehä. Paitsi kiusata ihmisiä whatsapilla.. ;)

Kummityttösen äiti kyseli tässä joku aika sitte et voisinko tehä Auroralle semmoiset "stay-upit" :D Tätä nimitystä ei kyllä Saija käyttäny. Mut ne vaan on niin helluset nuo sukat.

Googletin ohjetta, eri nimillä. Sukat on siis ne jotka tulee polven yläpuolelle, ja jotka pysyy paremmin jalassa. Tämä neitokainen on niin tehokas potkimaan että mitkään tavan sukat ei tosiaan pysy jalassa.

Löysin yhden mielenkiintosen ohjeen Kantoliinasukille, napapiirini-blogista.

http://napapiirini.blogspot.fi/2015/12/kantoliinasukat-paivitetty-ohje.html

Tätä ohjetta lähin sit munklaamaan mieleiseksi.

Sukkaset%20kummityt%C3%B6lle.jpg

Laitan näitten ohjeen sit ko oon sen saanu kirjoteltua. Tuossa samalla teen muistiinpanoja miten oon tehny.

Lankana Viking Vilma, puikot on 3,0 mm sormikaspuikot. Tavan sukkikset tuntuu niin valtavan pitkiltä ko tekee vauvan sukkia.

Ensi suunnittelin et teen sukkaset jostain vaaleanpunasesta jämälangasta, veikkaan et se on Katian baby merinoa tms. Ja siihen yhdistettynä jotain epämääräistä angora-lankaa jota löyty jostain tuolta lankavaraston kätköistä. Ne olis sopineet yhteen vallan mainiosti. Reippaana tyttösenä aloin jakaa keriä kahtia et saan seurattua miten lanka riittää..

Todella fiksu valinta. Mä hetkisen yritin niitä jakaa... Ok, sainki ne kaksinkertaseksi ja aloin siitä purkaa niitä erillisille kerille. Musta tuntu et henki ei kule sitte eteen ei taakse tuon angora-langan kans. Yhhyh. Taidan sen ujuttaa jollekulle joka ei ole allerginen. Tai käyttää sen joskus johonki. Paremmalla aikaa ko näin siitepölyaikana. Olin niiin tukossa loppuillan. Mekko, mikä mulla oli päällä sai kauniin karvakerroksen myös... Siis Galaxyn karvojen lisäksi. Trikoinen mekko tuntu oikein imasevan itteensä ne höttöset.

Pärskityttää jo kattella tuota ihanaa pörhöä tuossa...

vaaleanpunainenp%C3%B6rh%C3%B6unelma.jpg

Noin 20 g. Olis siinä vaaleanpunaista höttöhörhöä. Joka haluaa saa tulla hakemaan.

Ai nii, tuossa työhuonetta siivoillessa... Tulin keränneeksi noin suunnilleen mun post-it laput samaan laatikkoon.

Post-it.jpg

Tuli mieleeni että paljonko yks ihminen tarvii post-it lappuja?

Vastaus on: Riittävästi ;)

On eri kokoa on ruutua, on raitaa, on laastaria, on kukkaa on nuolta on jos jotaki... Joka lähtöön, lähes.

Nyt kuiten palaan hetkiseksi nuitten pikkuisten sukkasten pariin.

Aurinkoista vappua siis <3