Edellinen postaus oli taas aikalailla pohja mutia kynnetty...

Oon taas miettiny elämää ja syntyjä syviä. Taas on tullu räävyttyä silimät päästä... 

Hirviät itsesyytökset siitä teinkö oikian ratkasun ko katkasin välit porukoihin... Mukaanlukien sisarukset. 

Multa on koko elämän ajan vaadittu että mun pitää myöntää et mitään ei koskaan oo tapahtunu. MÄ oon vaan kuvitellu. Tai MÄ oon käsittäny kaiken väärin. 

Mulla vaan tuli niin mitta täyteen. En vaan voi ymmärtää et kaikki muut on niin hemmetin täydellisiä. Ei koskaan tee tai sano mitää väärin. Kaikki on helvetin hyvin ko MÄ vaan sanon et oon kuvitellu tai käsittäny kaiken väärin. 

Mä vaan en enää suostu siihen. 

Nyt riittää! 

Jos mä joudun luopumaan ihmissuhteista sellasen takia.  Ei ne oo todellisia sillon ollukkaa.

Mullaki on vaan yks elämä. Ei mun tarvii kysellä keneltäkään lupaa mitä tehä tai mitä jättää tekemättä. Mä oon se joka kannan vastuun tekemisistäni tai tekemättä jättämisistä. Jokainen kantaa vastuun omasta elämästään.

Tän kauden Iholla sarjassa mulla on niiin huippu osallistuja!

Nostan hattua! Kristiina Komulainen. 

Oon ottanu häneen henk koht pariin kertaan yhteyttä ja kertonu kuinka mielettömästi oon saanu nimenomaan hänen jaksoistaan!

Täälä taas kuhkitaan, ko nukkumatti tais tehä oharit tai jätti mut muuton vaan hännänhuipuksi. Onneks ei oo aamulla klo 5 herätystä töihin tms. Tässä kattelin boxilta maanantain iholla jakson. Olin viel ihan maani myyny. Kunnes tuli Kristiinan pätkä, jossa hän kerto omasta elämästään ja siitä ko jysähti kovaa ja korkialta! 

Olet oikealla tiellä - muutos on väistämätön.

Siin se oli. Mä en pyydä enää keneltäkään anteeksi sitä et mä oon olemas. Mä oon tehny sitä yli 30 vuotta. Ja mitä mä oon saanu?Paskaa niin täydeltä laidalta. Mua on turha survoa mihinkää muottiin. Jolle mä en kelpaa tälläsenä, jatka matkaa. Ole vapaa. 

Nyt jos koskaan on mun vuoro ELÄÄ!!!

Tuhannet kiitokset Kristiina Komulainen. Oot mielettömän ihana! Esikuva. 

<3