Paljon on taas suntissa kerenny vettä virrata... Enkä mä oo ennättäny tänne päivittää mitää.

Ensiksi, jos alotetaan tällä. Kiitos kaikille huivikilpailussa äänestäneille.

Haastehuivi.jpg

Tästä väriterapia langasta tuli siis Veera Välimäen - Liito

Siihen liittyen sainki ihanaa postia <3

palkinto_kortti1.jpg

Mä ihmettelin et mikäs tämä paketti on, ko ei ollu mun snyn käsialalla kirjotettu. Sit avasin paketin ja sieltä löyty tämmöinen kortti.

Nämä leivokset muuton menee testiin ;)

palkinto_kortti2.jpg

Yhtään ei helpottanu tämä että lähettäjä oli salainen neuloja!!

palkinto_lanka.jpg

Paketista löyty ihanaaki ihanampi Ferner Wollen Lace <3

Kiitos tuhannesti tästä <3

Sitte oisko vuorossa tatska-uutisia.. Nimittäin Feeniks sai väriä tässä muutama vko takaperin.

feeniks_v%C3%A4ri%C3%A4.jpg

Ei oo vieläkään valmis, nyt annetaan rauhassa parantua ennenko laitetaan lisää väriä <3

Käytiin kesäkuun alkupuolella viettämässä ukon työpaikan kesäjuhlaa Helsingissä, vartiovene 55:lla. Oli muuton hulppea venhe <3 Merellä oli sitte me ja muutama muu venhe... Nimittäin samaisena päivänä oli se lentonäytös. Olihan siin katteltavaa kerrakseen. Täytyy sanoa et osasivat tehtävänsä. Muutamassa kohtaa tuli semmonen fiilis et mitäs sitte ko jollaki tuliski siel semmonen fiilis et paskat, mä lähen kotia... Onneks ei käyny. Osa lensi nimittäin todella lähekkäin.

Mikäs se oiskaa Hesan reissu ilman vierailua Snurressa...

Snurre2_1.jpg

Sieltä tarttu mukaan kaks vyyhtiä tämmöistä ihanuutta... Merinovillaa, silkkiä, kid mohairia... mitähän muuta. Näistä on tulossa mulle kesäsäärystimet.

Snurre2.jpg

Tässä kuvassa näkyy vähä paremmin tämä väri.

Snurre1.jpg

Mä oon edelleen ihan pöyristyny et tää lähti mukaan sieltä. En tiä mikä tässä koukutti? Jotenki tää on vaan niiiiin herkullinen. Ko vaan joku tekis näistä jotain valmista. Taas on sen seittemän miljardia työtä kesken ja pihalla pitäs tuusata... Sielä on muuton taas tuusattuki peräsuoli pitkällä.. Vaikka en vieläkää tiä näkyykö se missää? Noh, jokainen omakotitalossa asuja tietää sen olevan loputon suo.

Juhannusaatto on huomenna... Ja mulla ei oo yhtä ainutta laitettu kasvamaan pihalle... Uskokaa tai älkää. Noh, katotaan sitä ens vkolla. Tää on niin kylmä ja savinen maanpohja että tää on ollu niin tolokuttoman kylmäki ettei tänne ois saanu mitää viel lähtemäänkää. Paitsi nokkoset, voikukat, maahumala ja vuohenputki. Uskolliset ystävät heti mukana ko vähä aurinko pilkottaa jostai. Tänä vuonna ei kauheena olla laittamaskaa mitää. kasvihuoneeseen jotai... Näin päätän joka ikinen vuosi. Ja taas ollaan tuola peräsuoli pitkällä kylyvämäs jos jotaki... Katotaan kuin ämmän tänä vuonna käy.

Viime vkon perjantaina käytiin rakkaan ystäväni, lähes siskon <3 kans vähä harrastamas kotiseutumatkailua. Käytiin Kauhavan käsityö ja puukko festivaaleilla. Siitä ajeltiin Päntäneelle Tapion kauppaan... Vaarallinen paikka... Huh huh.

tapionkaupan.jpg

Nämä lähti sieltä Tapion kaupasta.

Lankavasta lähti mukaan kummitytölle jotain pientä juttua...

Vivaldissa oli poistuvia värejä... Eihän niitä sinne voinu jättää kuleksimaan. Mä kovin laskin että neljästä kerästä saa jo jotain. Ja arvatkaa miten on mielessä pyöriny tuo vivaldi ja tuo huivihaasteesta palkintona tulleesta ihanuudesta... Miten kauniisti ne sopis yhteen... Pitää pohtia vielä. Niistä sais vähintäänki perhepeiton. Toisinsanoen valtavan huivin.

Olikos tässä jo kaikki...

Okei okei okei. Kerrotaan nyt seuraavaksi se yks tärkeimmistä uutisista. Meihin otti yhteyttä sosiaalityöntekijä. ja meistä tulee TUKIPERHE <3<3<3 Viimeinki!!

Tämä suloistakin suloisempi herttainen tyttönen on käyny meillä nyt kahesti, ens kuulle on sovittu ensimmäinen vkonloppu <3

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Ihanaa juhannusta rakkaat <3

Pysytään lämpimänä ja kukaan ei saa hukkua! Tai saa selekäänsä! Pitäkää se mielessä <3