Taas on vierähtäny aika jossai... Tai no tuollahan se on menny pihalla. Peräsuoli pitkällä perattu rikkaruohoja ja tuhostettu pientä sievää kivituhkakasaa joka möllöttää keskellä pihaa... Jäljellä ois enää vaatimattoman 14 t. Että jos joku kokee että on tekemisen puutetta niin ei muuta ko lapio olalle ja tänne ;)

Mansikkamaista toinen on nyt aidattu. Josko tänä kesänä saatas ite vähä isompi sato ko ei rätkät pääse pomppimaan mansikkamaille. Toiseenki on jo verkot. Mansikkamaiden ympärystät ja kukkapenkin ympärystä on nyt perattu ja laiteltu kivituhkaa ympärille että on helpompaa leikata nurmikkoa.

Saa nähä miten mun yrttien käy, laitoin ne maahan ja tänään tuli niin ankaralla voimalla vettä... Ne näyttää aika ressukoilta. Nooh, josko ne siitä tokenis vielä.

Tuli tässä tehtyä viime viikon keskiviikkona pieni ajeluki. Aamusella lähettiin ajamaan kohti Vantaata, oltiin siellä iltapäivällä. Jätettiin ystäväperhe lentokentälle ja ajeltiin takas. Ei tullu ko 1032 km. Tulomatkalla poikettiin moikkaamaan entisiä naapureita Tampereella <3

Seuraava päivä meni aika sumussa. Yöllä ko yhen paikkeilla oltiin kotona ja yritti lähtä nukkumaan... Tuntu et öö... Mitäs tässä ny tapahtuukaa. Meni hetki et sai ittensä ymmärtämään et kyllä, nyt saat jo nukkua. Enää ei olla autonratissa. Jahka nämä sankarit malttaa palata sieltä Thaimaasta takas, niin tarvis hakia ne poiski sieltä, eli toinen samanlainen ajelu ois tiedossa. Tällä välin ois sit viel toinen puutarha ja koti hoidettavana. Kk ajan.

Vantaalla käytiin Jumbossa. Sieltä mukaan tarttu vähä jotai pientä.

Sulat.jpg

Nimittäin, olikohan se prisman vai citymarketin jostai askartelu jutuista poistolaatikosta löyty tämmönen paketti <3 Minä ko oon hullaantunu näistä sulista niin eihän sitä voinu sinne jättää. Pitää miettiä mihin näitä käyttää. Mut kauniita olivat.

Sit jatkoin siinä matkaa ja ohimennen kattelin et siin oli jotai kirja-aleja. Noh... Mullahan ei ole kirjoja ko se ykskytäkaks... Mutta tottahan sitä aina yks kirja vielä sopii, vai kuinka?

UusKirja.jpg

Mä oon tätä kirjaa kattellu niin monet kerrat. Sit oon miettiny et se on kuiten ollu melki 30 € en viiti niin paljoa maksaa jos sitte ei innostukkaa. Jossai kohti aattelin et lainaan kirjastosta... Aivan varmasti. Mä en voi lainata kirjastosta tämmösiä missä on sitte se seittemänmiljardia ohjetta jotka haluun... Noh. Nyt sitte kävi niin että, tämä kirja odotti mua siinä pöydällä... Oli siel useampi. Ja hinta oli 8,99€!!

Tottakai se lähti mukaan. Eli kannatti ajaa monta tuntia, ei menny siis hukkaan tämäkää reissu ;)

Sukkaohje2.jpg

Oon jotenki tykästyny näihin. Mä tykkään paljo kutoa Austermann Stepistä, ois hauska tehäkki nää kirjavasta tai raidottuvasta langasta.

Sukkaohje4.jpg

Näissä oli jotai hauskaa.

Sukkaohje3.jpgSukkaohje11.jpg

Ja nämä ihanaiset <3 Vähä oon tässä nyt parina päivänä keskustellu tuolle SNYltä saamalleni ShoellerStahl Fortissima langalle että josko jommat kummat näistä ihanuuksista tulis... Täytyy vielä keskustella. Hän on nyt marinoitumassa tuossa työpöydällä.

Mulla oli tässä välillä jo semmonen fiilis et ei ikää enää sukkia.. Paitsi nuit vauvojen kantoliinasukkia. Mut nyt alko syyhyään sormet et mistähän langasta tekis, millaset ja kelle ;) Kiva niit on tehä.. Ei käyttää :P

Merkkej%C3%A4.jpg

Veksi tilas mulle Wishiltä tämmösiä merkkejä <3

Tarvis vaan saada jotai valmista taas niin sais laittaa merkkejäki niihin.

Tälläisillä eväillä tällä kertaa <3

Ai nii... Mä voisin lähettää määrän X sääskiä ja paarmoja, jos joku haluaa. Niitä on aavistuksen verran liikaa meijän pihassa. Ne on lähes poikkeuksetta mun kimpus. Eikä todellakaan päde enää sekää vanha sanonta et ko tuulee niin ei oo sääskiä. Nää on jotain multi yksilöitä, ko tuntuu et ne tulee ko pommikoneet kohti ja samantien kiinni. Ennen ne sentään ees vähä katteli et mihin kohti pistäis. Ei enää. Jostai syystä ne on suunnattoman kiinnostuneita tuosta tatuointikohasta!? Ja siihen ko ei viiti kauheena ajaa sääskimyrkkyä... Se kirvelee ihan sairaasti. Suuvesi toimii paremmin. Se karkottaa paarmojaki hetkiseksi... Tulee vaan suht tyyriiksi uiskennella tämän tästä suuvesipullos... Tuleepa käyttöön seki, tuo mitä josai kohti oon ostanu on niin tolokuttoman pahaa ettei sitä muuhun kykene käyttämään.

Muistakaa suojautua auringolta, se on se erikoinen valoilmiö tuolla taivaalla joka aina tämän tästä sieltä pilkahtaa näkyviin. Tänään on toki enempi ollu piilossa, vkonloppuna oli aika tehokkaasti näkösällä.

Kesäkeittiötä ois tarkotus saada eteenpäin... Siitä kuvia sitte ko se alkaa näyttää joltaki muulta ko kasalta hiekkaa, lautoja ja laattoja. Maalipurkkeja unohtamatta.

Josta muuton tuliki mieleeni että me tässä vko sitte opetettiin Terrassa että toden totta, maailmassa on olemassa muitakin värejä kuin valkoinen tai harmaa. Siin oltiin katottu edustajan kans maalit ja sävyt ja myyjä alko sävyttämään ensi ruskeeta, se katto et ei tästä kyllä valkosta saa tällä koodilla!? Oltiin et ei pitänykkää, vaan ruskeaa! Sit se sai sen sekoteltua ja otti toisen purkin ja oli et mitä täs ny on meinattu, ei tällä harmaata tuu, tällähän tulee sinistä!! Oltiin taas et no shit sherlock, niin pitääki tulla.

Että näin. Eipä olis tuotakaa oppinu jos olis edellisenä pvnä kuollu. Niinko mummu ruukas sanua.

Näihin kuviin ja tunnelmiin ihanat <3