Kirjottelin tuossa taas erinäisen määrän työhakemuksia, josko joku tärppäis.

Oon nyt tehny... Niitä muutamia keskeneräsiä töitä... Siin ohessa myös kummitytölle ihanaa takkia. Ihanasta langasta. Se on ihan simppeli ohje, vähä muunneltu. Ohjeessa oli tehty aina oikeella reunat ja 2o 2n - kairalla hihat. Mä en viel tiä miten teen hihat, teenkö 1o 1n, niinko on helma ja reunatki tehty.... Tein vastoin ohjetta... Kuinka ollakkaa, pyörönä kainaloihin asti. En nähny tarpeelliseksi tehä irtokappaleina.... Mietin sitä miten sitä takkia koristelis.

Näin Wish:llä yhen ihanan neuletakin, missä oli hopeiset siivet selässä... Siis aikusten, oon sitä kuolannu et pitäskö tilata. Värit oli toki vaan musta tai valkonen, en oo osannu päättää et tilaisinko kummanko, vai tilaisko molemmat? Anyway. Siitä se ajatus sitte lähti, et tekisinkö sinne sopivan värisellä paljettinauhalla siivet sinne selkään, vai kirjoisinko sinne sopivan värisellä ohuella langalla siivet... Vai teenkö jotain aivan muuta?

Pitänee kuiten ensi valita napit siihen... Mullahan ei niitä nappeja entuudestaan ollu ko ne ykskymmentäkaks. Mut ei tietenkää sopivia... Ainakaa muistaakseni. Täytyy ensi tehä ne toisen etukappaleen pääntienkavennukset loppuun ja sit päättää miten teen hihat. Sit tarvii kattella ne napit jonka jälkeen sitte pohtia ne koristukset.

Wish:stä puheen ollen... Juurikin tuli postissa yks pikkuruinen tilaus

ankkurit.jpg

Nuo pitkänmalliset tuli jo aiemmin. Tuo hiuslenksu on vaan mittasuhteita näyttämässä tuossa. Mut nuo ankkuriruorit tuli juuri. Jotenki niin sulosia <3

Nyt kuitenki meen tekemään ne takin päättelyt loppuun ja sit suunnittelemaan hihoja.

Näihin kuviin ja tunnelmiin... Mielessä pyörii sulat ja siivet <3