Ensiksikin uutisia...

Kyseessä ei ollutkaan kuitenkaan sittenkään keuhkokuume. Vaan tätä hoidetaan nyt allergisena reaktiona. Sitä ei sitten tarina kerro mikä tämän allergisen reaktion aiheutti.. Kortisonikuuri jatkuu vielä pitkääkin pitemmät 7 pv. Ennenko se on purettu pois... Joten tätä etovaa kuvottavaa oksettavaa ... Kaikki ihan siis sitä samaa jatkuu vielä vähintään tuon vkon. Anyway, henki alkaa kulkea paremmin. Viime tiistaina lähti ääni... Joten tässä on yks jos toinenki nauttinu tästä hiljaisuudesta että viimeinkin tuo on hetkisen hiljaa.. Näin vois kuvitella. On kuitenki muistettava että on olemassa puhelin ja whatsap ym... Ei musta niin helpolla eroon pääse.

Vkonloppuna vietettiin ihanaa "lomaa". Rakas ystäväni josta on tullu mulle ko sisko  tuli meille viikonloppulomalle. Perjantaina uskaltauduin jo varovaisiin löylyihin saunaan.. Käytiin hakemassa grilliltä ruokaa.. Olin siis vähintäänki loistava emäntä vai mitä? Katteltiin leffa ja kudottiin...

Lauantai aamusella Veksi laitto meille aamupalan ennenko lähti keskiaika markkinoille ja me suunnattiin Päivin kans kohti Kauhajokea. Ruokamessuille. Tää oli mulle ensimmäinen kerta, voin suositella.

Mukaan lähti punaherukkahyytelöä, raparperihilloa, tervasiirappia, ohraryynejä, Närpiöläisiä kurkkuja, tomaatteja, paprikoita ja chilejä. Juustoportin juustoja ja jogurtteja... Mitähän muuta. Maistiaisia oli vaikka ja mitä. Ja muutama ohjekki tarttu mukaan. Mun pitäs nimittäin tehä pihlajanmarja hilloa johon tulee tuota tervasiirappia, se oli aivan mieletöntä!!

Noh, ko nyt Kauhajoelle asti päästiin niin ei sitä ny voinu jättää käymättä myös Tapion kaupassa...

Terapia%C3%A4mp%C3%A4ri.jpg

Sieltä mukaan lähti tämmönen terapia ämpäri.

Haaveena oli löytää langat semmoiseen Kalastajan vaimon villatakkiin. Unelmoin Dropsin Air - langasta. Ohje löytyy kyseiselle langalle dropsin sivulta. Hinta ois kyseiselle takille ollu aikalailla suolanen tässä kohtaa... joten päätin jättää hautumaan. Kunnes... Toiselta puolen kauppaa alko huutaa nää Vivaldit <3

Vivaldi.jpg

Tätä väriä on todella vaikea kuvata... Se on semmonen tumman petrolin ja siniharmaan ja tumman sinisen ja tumman harmaan väliltä. Kaunis kuitenki. Laskin että lankaa menis semmoseen vähä niinko kalastajanvaimon neuletakkiin joka ei oo sinne päinkää... 8 kerää. Mutta, koska vivaldia ei enään saa, varasin. Kone jostain syystä haluais väkisin kirjottaa VARASTIN!! Mutta maksoin jokaisen kerän! Eli varaSin 10 kerää.

Aurea.jpg

Heti mennessä tää Teeteen Aureat kaks vyyhtiä alko sieltä huudella ko menin ohi. Kolmesti kävin hipelöimässä niitä ja sit annoin periksi. Pakko ne oli ottaa siitä koppaan mukaan. Nyt heitänki kysymyksen millasen huivin tästä tekisin? Ja mitä yhistäisin? Jotai hempeetä ja kevyttä. Oisko ideoita? Nimittäin tuossa ei oo ko 50 g 125 m yhessä vyyhdissä.

Aurea on siis 50 % baby alpakkaa ja 50 % silkkiä

22 s 10 cm 4 mm puikkosuosituksella

Toinen mikä mulle alko huudella vielä poislähties...

Regia.jpg

Oli nää Regiat. Nää huuteli jo sillon kesäkuussa ko käytiin Tapion kaupas. Mut nyt en voinu jättää niitä siihen. Myyjä jo sanoki et hän on ihmetelly et mikä tää meteli täälä on ollu. Nyt kuulema hiljeni, viimein.

En osaa sanoa mikä tässä niin kiehtoo? Onko se vaan nuo puhtaat perusvärit? Mene ja tiedä. Ne on nyt kotiutettu.

Samasta kopasta löyty entuudestaan tuttu

Ihana.jpg

Aina yhtä herkullinen <3

Uusialankoja.jpg

Ja jotain uutta. Nimittäin HjerteGarnin Ribboo. Puolet bambua ja puolet Soijaa <3

Ihanan tuntusta, pehmeetä.. en tiä mihin käytän. Mutta laitetaan marinoitumaan hyllyyn. Kyllä ne sit kertoo mitä haluavat heistä tehtävän.

Sieltä me sit taas ajeltiin Päivin kans sulassa sovussa höpötellen kohti kotia. Mä kuiskin sen mitä ääntä sain tulemaan. Poikettiin Seinäjoen aakkosille syömään ja jatkettiin käsitöitten tekoa ja katottiin viel yks leffaki la iltasella.

Sunnuntaina nukuttiin niin pitkään ko unta riitti, ennenko Päivin piti sit lähtä kotia kohti.

Suunnattoman rentouttava tämmönen lomailuvkonloppu <3

Ääni alkaa pikkuhiljaa palailla takaspäin. Vähä on vielä painuksissa. Lihakset on edelleen kipeät kaulalta ja rintakehältä, onneksi astmakohtauksia ei oo enää tullu ja kuumekki on pysyny jo pois. Lauantaina vielä käylähti kuumetta koska poltin itteni auringossa! Todellaki syyskuussaki voi vielä polttaa ittensä auringossa SUOMESSA! Toki, kortisonikuuri antaa siihen oman osansa.

Tälläisillä eväillä eteenpäin...

Ryökäleen SNY... Nyt mietin täällä et mitähän sieltä on tulossa ko tuommosia kyselee <3 Jännityksellä ootan.