Syyskuu oli ja meni. En taas tiä mihin.

Nyt mennään jo toista päivää pitkällä lokakuuta.

Konserttiohjelma.jpg

Eilen käytiin Päivin kans istumas iltaa ja kuuntelemas ihanaa musiikkia ihanassa tunnelmassa. Puikkojen kilistessä <3

Oli tosi kiva ilta.

Säestäjäki tuumas et olipa kotoisaa soiton ohella kuulla puikkojen kilinää, loi ihan uudenlaisen tunnelman.

Nyt on sitte varattu reissu Oulun käsityömessuille. Seinäjoen käsityömessuille oli tarkotus lähtä, mutta olo ei antanu myöten.

Mä aattelin ko näin facebookissa ilmotuksen että kodittomille kerätään lapasia. 10.10.2017 mennessä täytyy olla palautettuna. Lapaset jaetaan sit oliko 17.10.2017.

Mullahan ei oo ko ykskytäkaksmiljoonaa työtä täs taas tuleilla mut päätin että koitan ehtiä tehä ees muutamat lapaset lämmittämään jonkun käsitä. Kävelin sit Katariinaan perjantaina ja pyysin et jotain paksua lankaa mistä valmistuu nopeesti. Otin 2 kerää Villeä ja 4mm puikot <3

Nyt on yhet naisten tumput valmiit, miesten tumpuista toinen on peukaloa vaille valmis ja toinen on kohta kärkikavennuksissa menossa.

Tällä vkolla lähtee paketti pienelle 1-vuotiaalle tyttöselle. Alpakasta on nyt valmiina puoltoista paria sukkasia ja yhet tumput. Oiskos mulla sitte kaikki tän hetken tilaukset siinä... Pitäs alkaa pitää jonkinlaista listaa et pysyis ite tässä touhussa selvillä.

Eilen ostin tuolta tilaisuudesta pari kerää ohutta sukkalankaa, ko ajattelin tehä yhdelle ystäväpariskunnalle sukkaset joululahjaksi. Pitäs vaan saada urkittua kengän koot selville.

Ai nii... Olihan mulla viel yks projekti. Mä osallistuin fbn kautta sukkarinkiinki... Ne tarvii lähettää marraskuun loppuun mennessä.

Joten, pitemmittä puheitta kerään nyt tämän kipeän kroppani tästä soffalta ja käyn ensi laittaa tiskarin päälle ja sit yritän raahustaa alakertaan ja taistelen pyykit kuivuriin. Oon kaks päivää tuusannu pensselin kans pihalla. Ensi toissapäivänä käsittelin kosteussuojalla tuon meijän mökin tuosta pihalta ja eilen sit huitelin etuseinään ensimmäisen kerroksen maalia. Pyrin siihen et sais kaikkialle yhen kerroksen maalia ennen talven tuloa. Tänään vaan ei enää kykene... Multa löytyy siis lihaksia!! Wuhuu

Näihin kuviin ja tunnelmiin.

<3