Olipahan semmonen paketti että huh huh.

Kylmät väreet meni semmosella vauhdilla että alta pois.

 Galaxyn%20lahja.jpg

Suunnattoman suuri kiitos / Wuff tulee täältä saksalaiselta. Hänen ylhäisyytensä oli kovin otettu synttärilahjasta. Eikä yhtään menoa haitannu muutaman päivän viivästys.

Pakettia%20avaamassa.jpg

Istuu nyt tuossa ko tatti vieressä että varmasti tulee kiitokset toimitettua perille <3 Tasasin väliajoin tulee tuohon syliin tarkistamaan että laitoitko nyt varmasti kaikki isot kiitokset.

H%C3%B6p%C3%B6nassu.jpg

Hän sai itse avata pakettinsa. Alkuun oli vähä varovaista, sit ko alko paljastua sieltä jotain tuoksua... Paperit sai siihen malliin kyytiä etten ennättäny ees kuvia ottaa..

Herkkuja.jpg

Meinasin ensi et annan vaan yhen tuommosen herkun ko sai pakettinsa avattua... Hänen ylhäisyytensä kyllä ilmotti et se oli vähän niinko MUN, et mihis oot niitä panttaamas? Joten sai vielä toisenki.

Tuo suklaahan ei ollu Galaxyn paketissa... Pakkohan sitäki oli jo raottaa pakettia availlessa. Tuhannet kiitokset siitäki.

paketti1.jpg

Hyvin on salainen neuleystäväni lukenu ohjeet... Koskapa paketista löytyi lisäksi mun  heikko kohta... Eli servetit <3 Niitä ei vaan voi olla liikaa! Ja mikä parasta, ne ei hypi vaan mun syliin kaupoissa... Ne hyppii myös Veksin syliin. Ne vaan on niin ihania ja ne on aina meillä käytössä. Ja mikä parasta niin kauniit <3

Sitte se eniten kylmiä väreitä aiheuttanu.

Lankaa.jpg

Sä et tiedä kuinka monta kertaa pitellin tätä samaista lankaa ja juurikin saman väristä vyyhtiä sunnuntaina käsissäni. Yhtä monta kertaa laskin sen takas et ei nyt oo rahaa ostaa enää tätäki. Ja taas hetken päästä löysin itteni sitä hypistelemästä. Niin nyt sitte luen sun kirjottamaa kirjettä paketin joukossa ja alan purkamaan pakettia että ei voi olla totta!!!

Aivan uskomatonta! En voi kyllin kiittää <3

Ja se kirja, josta on se huivin ohje on hankintalistalla kyllä. En omista sitä vielä. Se todellaki lähtee puikoille tuosta langasta!

Voin kertoa että oon niin täihin tulla, kävin tänään hierojalla ja mä en saa kutoa koko iltana yhtään mitää!! Tää on vähintäänki raskaimmasta päästä eläinrääkkäystä... Vai mites se menikää?

Joten tyydyn vain terapoimaan ittiäni hypistelemällä tuota ihanuutta <3

Sitte niihin sun kysymyksiin... Hmm. Pitääki oikein hetki pohtia.

Parasta suomessa?

Luonto kaikissa väreissään ja vuodenajoissaan, joista ehdottomasti parhaat on syksy ja talvi. Värikäs syksy ja mitä kylmempi ja lumisempi talvi, sen parempi <3

Rakastan yli kaiken kotimaisista langoista nimenomaan louhittaren lankoja. Ne on viel suht uusia tuttavuuksia mulle. Muutamia oon päässy kokeilemaan, aivan mielettömiä <3

ISO kiitos vielä kerran <3