Nyt on muutama viime pv ollu niin vauhti päällänsä että huh heijaa...

Markon%20sukat.jpg

Galaxyn "kummitukset" tilas multa pitkävartiset sukat.

Oivin%20sukat.jpg

Jotka siis valmistuvat... Eilenköhän se oli? Vko villi iskee jälleen.

Lankana Viking Aurora. Ihana kutua nuin paksusta langasta ko tuntuu et valmistuvat aivan itekseen.

Kantapäähän käytin jämälankoja. Jossain lehessä huomasin vaihtoehdon vahvistetulle kantapäälle. Tehä vuorotellen silmukat. Pointtina oli siis käyttää kerän molemmista päistä lankoja. Mut mullahan oli jo molemmat päät käytössä. Joten kaivoin sit jotain sopivaa jämälankaa siihen. Oli jotenki joutusat tehä.

Kummityttöselle aloin tehä jo viime syksynä takkia. Joka jäi odottamaan viimeistelyä, jahka löydän mieluisan hupun ohjeen/mallin. Löysin sen toki. Sit tuli vaan ongelma... OIin laittanu talteen sen lankakerän. Sit ko löysin lankakerän, olin laittanu talteen takin...

Nyt tänä aamuna sain paikallistettua molemmat! Voittajafiilis.

Auroran%20takki2.jpg

Nyt takissa on viimein huppu.

Auroran%20takki1.jpg

Täytyy vielä kiinnittää pesuohje. Ja sit takki ois valmis. Ylemmästä kuvasta saa vähän käsitystä hupusta. Halusin tuommosen lähinnä koristeeksi tulevan, ei mitenkään valtavan isoa huppua joka jää pönköttämään niskaan.

Lanka on Kauhavan kangasaitasta kesällä ostettua Rozetti Naturel Cotton.

Tein tilauksesta vielä ihanan pikkuisen mekkosen

Auroran%20mekko%20etu.jpg

Lanka on Katian Air Alpaca

Auroran%20mekko%20taka.jpg

Ja malli tähän mekkoon löytyy Kotilieden käsityölehdestä 1/2018.

Toki, tässä kävi semmoinen pieni kömmähdys että... olin tehny helmaa jo about puoliväliin ko aloin kattoa mallin kuvaa et hetkinen seis... sehän on tehty sileää nurjaa... Ja mä tein sileää oikeaa. Tuota pörröstä lankaa ko ei pureta. Totesin et nyt mennään tällä. Ja oon tyytyväinen kyllä tähän.

Tällä hetkellä on tilaustyöt tässä.

Nyt ajattelin ottaa kirjan ja syventyä siihen. Koskapa olkapää ja niska sanoo että nyt taukoa. Huomenna on jäsenkorjaajalle aika, toivottavasti saadaan olkapää taas käyttökuntoon. Josko vaikka sovittas sen kans samaan sänkyynki öisin. Siis niskan ja olkapään kans. Muutamaan kertaan oon kysyny et kuka lähtee? Ikävä kyllä sit se on joka kerta ollu sama vastaus, kaikki kolme.

Nyt on kuitenki helpottunu olo siitä että nyt tuli jotain valmista <3

Näihin kuviin ja tunnelmin.