Tässä nimittäin tuli katteltua tässä tämän vkon lankaostoksia...

Rico%20Design%20Essentials%20Cotton%20Dk

Nämä huuteli Käsityöliike Katariinan alekopassa. Kaikki neljä samaa erää ja tottakai samaa väriä.

Rico Designin Essential Cotton dk.

Vivaldi.jpg

Lankakirppisryhmässä 2 samaa väriä Vivaldia, mitä ostin kesällä vai keväällä Tapion kaupasta ko systerin kans sielä käytiin.. Oli eri värjäyserää...Mutta ei haittaa, koska takki minkä meinaan näistä tehä, tehään kaksinkertasella langalla. Saan nuo ujutettua sinne. Takista nimittäin uupu 2 kerää. Ja vein sillon Tapion kaupasta loput.

Unisono.jpg

Noh... Lankakirppikseltä pärstäkirjas löyty tämmönenki ihanuus <3

Atelier Zitron, Wickede

100% Merinovilla

100 g = 300 m

Oon taas ihan hieman rakastunu.

Lankaa.jpg

Jos ei kuitenkaa ihan jämähdetä siihen siniseen... Tuli tilattua pärstäkirjan "Tarjan korut ja käsinvärjätyt langat" - ryhmästä tämmönen ihanuus.

Samaisesta ryhmästä bongasin ihania silmukkamerkkejä:

Silmukkamerkkej%C3%A4_pieni.jpg

Näitä pieniä tarvii aina just sillon ko niitä ei oo yhtää vapaana.

Kallomerkit.jpg

Nyt on pääkallo poikineen <3 Nää oli niin herkkuja. Eikä ollu ees kalliita. 5 kpl / 1 €

Nuita sinisiä oon haalinu siihen yhteen ihanaan ponchoon. Jonka haluisin jo kiireesti saada puikoille.

Nyt vaan on se tilanne että puikkoja ei heiluteta hetkeen.

Alotin maanantaina työt Fresh Servantilla. Töitä tehdään +4-5 asteen lämpötilassa... Työ on todella fyysistä. Nostellaan raskaita laatikoita, pilkotaan salaatteja ja perataan esim keräkaaleista kannat pois ennen silppuriin laittoa. Jatkuvaan kolmet hanskat kädessä... Ensimmäisenä ohuen ohuet että kädet pysyy lämpimänä, sitte viillonestohanskat ja päällimmäisenä vielä nitriilihanskat. Nämä kaikki yhdistettynä hermovaurioon... Ei oo hyvä yhdistelmä. Keskiviikkona loppuillasta käsi alko olla siinä mallissa että porua vääntäen laitoin kengännauhoja kiinni. Kipu on niin järjetöntä. Käsi alko turvota entisestään ko sain hanskat pois kädestä. Välillä tekis mieli survoa puikko tuosta kämmenestä tai oikeammin etu- ja keskisormen rystysten välistä. Iho kiiltää pinkeenä ko ei sinne meinaa enää mahtua kaikki mitä siellä on. Ja tää vaan senko turpoaa lisää.

Torstaina kävin päivystyksessä. Matkalla oksensin kerran, välillä pysähdyin painamaan käden lumihankeen ja välillä taas kiedoin alpakkatumppua käteen et saa taas lämpimäksi. Lääkäriltä juoksin vessaan oksentamaan ko kipu lyö niin yli. Huomiseen sunnuntaihin on viel sairaslomaa.

Voin kertoa että vitutuksen taso on äärimmillään.

Tykkäsin siitä työstä. Ja oisin halunnu jatkaa pitemmästiki.

Terveys menee kuitenki edelle.

Nyt ei auta ko hypistellä lankoja ja antaa käden levätä.

Totesin että Arwetta toimii suunnattoman hyvin myös terapiakeinona... Sillä on hyvä sivellä tuota kämmenselkää ko tuo käsi turpoaa, se sively vähä helpottaa sitä pahinta kiristystä.

Näihin kuviin ja tunnelmiin.