Tämä kyseinen joululaulu alko soida päässä...

postin%20kuljetus.jpg

Jahka olin selvinny siitä järkytyksestä miten posti kohtelee paketteja. Postin täti vaan sano et tarkista et kaikki on sisällä mitä pitääki? sanoin et enhän mä tiedä mitä siellä pitäs olla!

Pohjalta.jpg

Raotin pohjaa tämän verran ennenko käänsin paketin ympäri ja avasin paketin sieltä suunnasta mistä se normaalisti kuuluuki avata.

Ja todellaki... JOULU <3

Kortti.jpg

Ensiksi vastaan tuli kortti, jossa SNYni toivottikin hyvää joulua <3

Tässä paketissa kyllä tuli joulut ja  pääsiäiset ja juhannukset ja kaikki kerralla... ihan mieletön paketti!

Tarroja.jpg

Seuraavaksi löyty nämä tarra-arkit.

Täytyy sanoa että tuli mieleeni että pitäskö tilata vähintään FBI tarkistamaan ettei täällä mun työhuoneessa oo kuuntelulaitteita?! Koska just yks pv harmittelin ettei oo enää Tiimaria olemassa, koska mä sieltä ostin tämän tyylisiä tarroja. Mitä oli kiva lätkästä paketin päälle ko laitto lahjaksi jollekulle jotain ite tehtyä.

No nytpä on taas tarroja siihen käyttöön <3

Ohje.jpg

Tämä ohjeistus tuli seuraavaksi vastaan... Sormia poltteli jo kovasti päästä availemaan paketteja <3

Joulu.jpg

Voitte kuvitella mikä valinnan vaikeus!!!

silmukkamerkit.jpg

Taistelin ja selvisin voittajana!!

Pikku paketeista löyty silmukkamerkkejä, digitaalinen kerroslaskuri, Post-It lappuja... Joita ei voi olla kumpiakaan liikaa niitten liikakäyttäjällä!

Siemeni%C3%A4.jpg

Yhestä pikku paketista löyty siemeniä <3 mun miehet tykkää ko on herneen siemeniä, saavat laittaa kasvamaan. Galaxy käy taas joka pihalla käynnillä tarkistamassa että retiiseillä on kaikki hyvin... Ja tulee takas kasvimaalta retiisin vihreät osat suupielestä roikkuen... Kehäkukkaset tulee kasvihuoneeseen <3

Handmade.jpg

Nämä merkit on aina jossain muualla ko minä... Vahingosta viisastuneena, nyt laitan nämä eri paikkaan ;)Servetit.jpg

Siis niiiiiiin kauniita servettejä <3 Olen rakastunut jälleen!!! Kuva ei tee oikeutta nuille serveteille.

Kahvi.jpg

Aivan mieletöntä kahvia!!! Jälleen olen rakastunut <3

Suklaa.jpg

<3

Galaxyn.jpg

Galaxylle <3 Hänen ylhäisyytensäki on rakastunu <3

Arwetta%20vihre%C3%A4.jpg

 

Arwetta%20keltainen.jpg

 

Baby%20merino%20x2.jpg

Olen sanaton... Tässä kohtaa mietin taas uudelleen jo sen FBIn lisäksi et tarvisko ottaa CIAki mukaan?! Oikeesti! Mistä sä tiesit et just nää Arwettan värit on mun heikko kohta?!

Ja kysymykseesi A) En todellakaan ole pettynyt vaikka magic ball oli toteutettu näin. Päinvastoin!! Huippua <3

Toinen, Arwetta <3<3<3 Ei lisättävää

Kolmas, en lue Dropsin baby merinoa markettilangaksi, koska näillä leveysasteilla en oo nähny sitä myynnissä missään marketeissa.

Neljäs, mulla on monta nuita kerroslaskuria... Mut ne on aina jossain... Paikassa nimeltä HUKKA! Sitäpaitsi tuon väristä ei viel oo ;)

Viides... Tässä vastaus siihen et onko hermut mimmosia...

K%C3%A4rsiv%C3%A4llisyys%20koetuksella.j

Galaxy tuli lumitöistä ja oli enemmän ko kärsimätön siitä että pitää vielä kuvata vaikka lattialla on kasa herkkuja jotka tuoksu varmaan eteiseen asti... Et voisko nyt vaan vikkelästi ottaa sen kuvan ko mä jo mieluusti söisin!!!

Koemaistatus.jpg

En oo omilla muilla koirilla nähny samaa ko tällä. Et sen pitää hieroa itteensä niihin herkkuihin. Tavallaan merkata ne omakseen omalla hajulla. No hetkisen piti näitäki yrittää mut korvien asennosta päätellen nää oli jotain niin paljo parempaa ko mitä kotona saa. Koska korvat lurpahti tuosta vielä lisää. Ja tämän sankarin en oo ikää kuullu näitten reilu seittemän vuoden aikana massuttaneen. Jestas sentään mitä massutusta tää piti! Jokanen pieni nappula syötiin erikseen ja kunnolla massutettiin! Että tästä jos voi jotain päätellä niin nää oli jotain aivan erityisen hyvää.

Galaxy kiittää ja kumartaa <3

Kuten minä. Aivan mieletön paketti!!!

Pakettia.jpg

Katsokaa ja kadehtikaa <3

Huh huh. Olen sanaton.