Tänään töistä aloin tehä lähtöä ko katoin puhelinta et mulle on tullu tekstiviesti. Olin et öö.. Mitäs nyt... ja kuka ja mistä.. Posti ilmotti että pakettiautomaatissa ois noudettavaa.

Sinne sitte kauhialla kiireellä polkasin töistä. Ja apua mikä paketti sieltä sitte löytykää ko pääsin kotia!!

Paketti_sis%C3%A4lt%C3%B6%C3%A4.jpg

Mä en voi ymmärtää tätä!!

Tuo kirjava Arwetta. Sitä oli just tuota väriä jollaki myynnissä jossai lankakirppiksellä facebookis ja harmittelin et se oli ehtiny mennä.

Paketti_lankaherkkuja.jpg

Nyt on samainen väri ja vielä lisää ihania värejä. Arwettaanhan ei voi koskaan kyllästyä. Se on niin mieletöntä <3

Paketti_kerroslaskuri.jpg

Vkonlopun aikana manasin että mulla on taas joko tallella tai muuton sidottuna johki muihin töihin mun kerroslaskurit. Ja ko oon niin tykästyny näihin digitaalisiin kerroslaskureihin, ne on niin näppäriä.

Paketti_muistilappuja.jpg

Ja muistivihkoja ko ei oo millonkaa liiaksi.

Paketti_hedelm%C3%A4karamelleja.jpg

Vkonloppuna manasin myös sitä että mä en muista mihin oon laittanu talteen mun muoviset apupuikot. Koska nyt ko teen uutta Heidi Alanderin huivia, lahjaksi. Siihen tulee niin tiheesti sitä pientä palmikkoa että en viittis kauas laittaa sitä apupuikkoa... Joten se menee hampaitten välissä vallan mainiosti.. Mut ei metallista voi pitää hampaitten välissä tai suupielessä. En löytänyt niitä... Joten huivi jäi todella pahasti kesken.

Samaisen huivin kohalla kattelin että mulla ei oo riittävästi silmukkamerkkejä semmosia mitkä erottuis siitä langasta...

Tää on aivan uskomatonta!?

En voi käsittää miten sä tän teet?!

Paketti_leffafriikin%20paras%20yst%C3%A4

Leffafriikin paras ystävä <3 Käsitöiden lisäksi!

Paketti_siemeni%C3%A4.jpg

Auringonkukkahan on mun ehdoton suosikki <3 haluaisin niitä kylvää ympäri pihaa... Ne vaan aina jää haaveeksi... Nyt mulla on siemeniä <3

Kiitos aivan mielettömän paljon aivan uskomattomasta paketista <3