Mitään muuta selitystä en nyt tälle siivousfiilikselle keksi. 

Ensi alotin ettimään kodinhoitohuoneen laatikoista yhtä nauhaa ja lankaa mitä oon ostanu tupsuja varten. Oisin tekemässä viimeinki tyynynpäälliset kirjastohuoneen Wanhan Rouwan päätyihin. Noh. Niinhän siinä taas kävi että päätin käydä läpi koko ne laatikot. Nyt pikasilmäyksellä on menos tavaraa myyntiin pussillinen. Enkä löytäny sitä lankaa. Järjestelin samalla siinä ompelulangat ja napit ja nauhat ja ja ja...

Nyt sitte päätin ettiä et oonko jemmannut johki työhuoneeseen sen langan. Oon löytäny yhtä ja toista muuta..  Mm. 9 kesken erästä melki valmista työtä... Kaks aloitettua työtä oon purkanut, kolmas on purussa... 

Mikä siin on et ko sä alotan työn. Ei voi millään laittaa siihen samaan yhteyteen sitä kopsua siit ohjeesta. Mähän siis teen niin et ko mulla on se kirja tai lehti, otan kopsun siitä et saan pidettyä sen lehden ja kirjan parempana. No nyt en tiä mihin oon laittanu ne kopsut. Enkä tiä mikähän se ohje on mahtanut olla. Kaks työtä tiän et toinen on garnstudion sivulta, yks on jostai modasta. Nyt en vaan tiä yhtää mistä modasta. Lisäks on yks puuvillaneulepaita jossa on kavennukset menos... Ei mitää käsitystä mistä oon alkanu sitä tehä... Siis ohjetta. 

Toinen mitä täs ihmettelen. Jossain kohti innostut jostai ihanasta huivista, teet sitä pitkän pätkän vaan todetakses et siin mättää joku. Se ei enää kiehdokkaa niin paljo.

Väri on edelleen mieluinen. Lanka on edelleen mielunen. Malli ei vaan puhuttele. Purkuun.

Lisäksi. 

Miks just nyt ko tuo käsi ei oikein suostu piteleen neulaa. Mulla hyppii silmille kaiken maailman ristipisto työt?! Ja kauheena tekis mieli tehä. Käsi hoilaa hoosiannaa jo ajatuksesta!

Mystinen tämä ihmisen mieli. 

Nyt kuitenkin jatkan tuon huivin purun loppuun ja yritän löytää sen langan. 

Mulla on nimittäin vielä yks jemmapaikka kattomatta josko se luuriais siellä .

Kaiken tän siivousintoilun lomassa tein yhet villasukatki valmiiksi. Ystävälle. Ja sain jo toisista samanlaisista tilauksen. Hankalaa on vaan se että väri toive oli et jotai mikä sun mielestä sopii hänelle... Sen pitäs olla jotai ihanaa lankaa, jotai ihanaa räväkkää väriä... Pitää tässä samalla kattella sillä silmällä omaa lanka varastoa, löytyskö sieltä jotai joka kolahtais. 

Nyt jatkan metsästystä. 

Näihin kuviin ja tunnelmiin ❤️