Vieläpä oranssi sellanen muutti meille eilen <3

Kiitos ihana SNY <3

Eilen heräsin sohvalta tirsoilta, pöydällä ootti tämmöinen ja toisella puolella oli tekstiä ihanaiselta SNYltäni.

Tämä tirppa tuli siis välimuistamisena.

Tirppa on Anne Pason suunnittelema puinen lintu.

Lintu1.jpg

Ensin katoin et ei hyvää päivää mihin se mun ihanainen ystäväni on mut pistäny!? Etten ikää selviäis tämmösen kokoamisesta. Myönnettävä on että ite jos oisin tämmöstä kattonu kaupas, ois jääny sinne. Koska en uskaltas alkaa tämmösiä ees haaveilla kokoavani!!

LintuValmis.jpg

Niin vaan kävi että sain ko sainki järkeiltyä miten tämä kootaan ja sain sen valmiiksi! Ja se on äärettömän söpö! Kiitos <3

Sny pyysi kirjottaa blogiin jos on jotain akuuttia tarvetta...

Akuutein tarve just nyt ois älliä päähän! Tarvisin sitä kipeästi, koska pitäs lähiviikkoina suorittaa lääkehoidon tentti. Puuh...

Oon tässä yrittäny nuita lääkelaskuja laskea ja tuntuu että huh huh... Tablettilaskut menee jo ihan suht ok. Mut sit ko pitäs muuttaa mikrogrammat joksiki tai alkaa liuoslaskuja laskea niin sitte on seinä vastas.

Toinen mille ois akuutti tarve ois käsityöinnostus. Se meinaa olla vähä hukan teillä.

Mulla on ko onki tulossa yhestä langasta minkä sain snyltä yhessä paketissa... Säärystimet. Ne vaan ei meinaa edetä ollenkaa! Ei vaikka kuinka tuijotan niitä, ne ei ollenkaa etene. Tässä tein taas yhen yökeikanki, otin sinnekki helpon käsityön mukaan. Isoilla puikoilla tehtävän paidan itelle. No eipä sekää valmistunu ko hyvä ko 10 cm. Ja oli viel helppo ja rauhallinen yö. Ei tarvinnu ko pari kertaa ohjata takas omaan huoneeseen nukkumaan.

Siinäpä mun akuuteimmat tarpeet, oliko apua?

Ihan täpinöissäni täällä oottelen jo seuraavaa pakettia. Nää paketit on ollu aivan uskomattomia! Kuten Tanhupallo sanoo, WAU!

Pakko se on vaan vääntäytyä taas harjottelemaan nuita lääkelaskuja. Sittenpä ne ois taas 5v voimas. Jos selvisin niistä sillon 2006 sillä yhellä virheellä. Eikö sen luulis menevän läpi nytki?! jos en anna muita vaihtoehtoja?