Tänään oon viettäny vapaapäivää.

Aamun alotin nukkumalla ansaitusti vähä pitempään... Tiättekö sen tunteen ko saa aivan luvan kans torkuttaa... Aivan täydellistä. Vaikkaki tuntu et se kello soi taas aivan justihin uusiksi. Silti oli ihanaa painaa sitä torkkunappia. Yleensä en sitä käytä. Nyt päätin että ansaitusti vapaapäivän kunniaksi.

Sitte heräsin ja laitoin meille lähes hotelliaamiaisen, oli paistettua kananmunaa, pekonia, tomaattia, kurkkua, avocadoa sitruunalla, viinirypäleitä, raejuustoa... Ja Veksi laitto meille kahvia ja laitto leivät. Nams.

Siinä sitte syötiin aamupala pitkän kaavan mukaan.

Just tulin kotia... Kävin hiippailemassa kaupungissa, ihana kiireetön pv <3

Suosittelen. Hiippailua vailla päämäärää.

Kävin terapoimassa itteäni Käsityöliikkeessäki, tottakai <3

Ihana oli hypistellä lankoja ja kattella uutuuksia. Kyllä sieltä lähti jotai mukaanki, tottakai.

Nyt pitäs ostaa yks huiviohje. Mut en viel tänään koska en saa tänään sitä ees alottaa. Kävin hetki sitte hierojalla. Nyt taas ravataan vessassa siihen malliin, lähti nesteet kunnolla liikkeelle!

Nii ja ostin uudet kengät!

Oon ettiny uusia kenkiä kesäksi. Tietämättä ees minkälaisia haen. No nyt menin käymään Halosella ja ajattelin et tuskin sieltä löytyy mut katotaan edes.

Sit kattelin et okei, täällä on jotai -30-50%

Kattelin siin yksiä kenkiä et ihan kivat.. Mut tottakai koot loppuu 39. Kiersin toiselle puolelle. Ja sieltähän ne sit löyty!

Kes%C3%A4keng%C3%A4t.jpg

Ensi katoin hintaa et 65 €. Katoin tarkemmin et 42,90€ Totesin et ne on Vagabondit, ja ne on NE kengät... joita oon kuolannu useesti mainoksis ja aina ko oon käyny jossai kattomas, niin ei löydy kokoa. Nyt katoin et okei. 41 löytyy. Sit muistin et mulla on ollu kolmet vagabondit ennenki ja aina kokoa 41. Kokeilin jalkaan ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä <3

Nappasin ainokaiset kenkäset kainaloon ja marssin kassalle. Ja kuinka kävikää, hinta laski entisestään!!

32,50 € tuli nämä ihanuudet maksamaan.

Nämähän on siis tottakai aitoa kultaa ja aitoja timantteja. Ei enempää eikä vähempää <3

Nyt on siis kesäkengät, joten kesä voi tulla. Vielä jos vkonloppuna ompelis ne muutamat mekkoset ja caprit. yks mekko on leikattu ja oliko kolmet caprit.

Lankaostoista tulee kuvaa sitte myöhemmin, ei passaa vielä laittaa ettei lahja paljastu ennen aikojaan. Jotain kesäistä ja ihanaa, juhlavaa. Herkkulangoista tottakai. Nii ja ostin mä nappejaki. JA UNOHIN SEN OMPELULANGAN!! Pitää sitä hakia joku pv ennen vkonloppua.

Mä totesin nimittäin et mulla on joku ikuisuuksia vanha musta ompelulanka. Oon ihmetelly et miks se vähä väliä pätkii ommellessa?! Totesin et se on niin perstunu jo! Siksi se pätkii ommellessa... Käytöstä puhumattakaa. Ompelin nimittäin yhet byysat tässä joku aika sitte ja ekan kerran vetäsin jalkaan niin rätinä vaan kävi ko se lanka pätki poikki. Onneks se on vaan vuosilta -95-98 Ammattikoulun aikasia... Oiskohan jopa viel se samainen kerä mitä saatiin musta ja valkonen sillon ko koulu alotettiin...

Nyt meen kuitenki tehokkaasti tutkimaan lääkehoidon tenttialuetta. Nyt on tunnukset jotka toimii ;)