Hesan reissu tehty ❤️

Just hetki sitte tultiin kotia. Kauheitten kantamusten kera. Niin siinä käy ko on pv aikaa shoppailla. Mukaan lähti Snurresta lankaa, puikkoja, neuloja... 

Snurre.jpg

Suomalaisesta kirjakaupasta mukaan tarttu 6 kirjaa joista yks oli Pate Mustajärven kirja ja muut 5 on käsityö kirjoja!!

kirjat.jpg

Kävi niin hyvin... Viime vkolla kattelin osaa nuista kirjoista ja mietin et en viitti viel ostaa. Sitte vasta ko ne ois ees jossai tarjoukses. Noh... Nyt menin sit isolla kirkolla kirjakauppaan ja ostin ensi yhen kirjan josta oon haaveillu. Kassalla ihmettelin et siit lähti viel hintaa pois. Täti sano kassalla että kanta-asiakaskortilla saa - 40% keltasesta lapusta. Minäpä reippaana tyttösenä lähin kollaamaan lisää kirjoja... Laitan huomenna kuvaa mun löydöistä.

Eilen käytiin herkuttelemassa muutaman avecin kanssa Strinbergillä, lounasta terassilla. Voin suositella sitä salaattibuffetia. Oli aivan mieletön!

Ilta vierähti sitte ensi kiertoajelulla Helsingin saariston liepeillä. Joka päätty sit Isosaareen. Siellä oli sauna lämpimänä ja niinhän siinä kävi että koska sinne asti oli uikkarit kannettu niin talviturkki lähti!!

Voin kertoa että avomerellä, ko oltiin saaressa... Vesi oli aika jäätävän kylmää!!

Veneessä mittari näytti rannassa +6,4!

Sielä käytiin kastautumassa ja kiireellä saunaan!

Tuli syötyä ja juotua ja jutusteltua. Oli tosi kiva ilta. Ois ihana päästä käymään niillä muillaki saarilla joskus.

Nyt kuitenki täytyy kiiruhtaa unten maille.. Mulla piti olla huomenna vapaa, vaan kuinkas kävikään. Lupauduin perjantaina et voin tulla ylimääräsenä aamuvuoroon. Voi olla et viime yön 3 asti valvominen vähä tuottaa hankaluuksia... Niihän sitä sanotaan et yhen päivän menee vaikka perse edellä puuhun. 

Ja meinasin unohtaa.

Me oltiin yöpymässä hotelli Tornissa.

Aulassa oli Tornin ritarikuntien vaakunoita

Vaakuna.jpg

Sieltä löyty jotain tuttua <3

Sitä ei tarina kerro kuinka aitoja nää vaakunat sitte on, mutta olikos sillä nyt sitte mitää sen kummempaa merkitystä? Ko oikein pohtii...