Nimittäin SNY 2018 syyskierros.

Eilen posti-Pate kanto postilaatikkoon kortin mun ihanaiselta salaiselta neuleystävältä <3

I_Kortti.jpg

Tässä kävi jotenki hauskasti. Kattelin just samaista korttia olikohan toissapäivänä kaupassa ja luin tekstiä et... Todellaki, kolahtaa kohilleen!

Nimittäin erinäisiä kertoja oon tässä iltasella kutonu mun paitaa tai nyt tuota tuubihuivia... Molemmat tehään pyörönä... Sit oon et tää yks kerros loppuun. Sit ko se kerrosmerkki tulee niin hups vaan, se meni jo... Nooh, tää kerros vaan sit mä lähen nukkumaan. Sit kello onki yöllä 2 ja kello soi aamulla 5.15!!

Järki käteen...

Mut ko ei vaan yksinkertasesti voi!

Mulla on nyt menossa operaatio - poskionteloiden tyhjennys.

Nenä vuotaa aivan hulluna... Kiva kumarrella töissä tämän tästä tyhjentää katetripusseja tai auttamaan pukemisessa ko tuntuu et sais tunkea tamponit vähintään nenään...

Nooh... Nenäliinat on mun BFF.

Mä päätin tässä venetsialaisten perjantaina et ko mulla on uus syystakki, ja aamusin on aika kirpakkaa jo ko polkasee töihin. Joten marssin käsityöliikkeeseen ja annoin lankojen kertoa että mikä lanka ilmoittautuu, mistä haluaa tulla mulle kämmekkäät.

Katia Air Lux ja Sublime baby cashmere merino silk ... tai jotai sellasta ilmottautu ensimmäisenä.

K%C3%A4mmekk%C3%A4%C3%A4t_Lanka.jpg

Nää oli nopsat tehä ja lämpimät... Toki meinas tulla hoppu polkasta töihin koska Galaxy päätti et just nyt on ihanaakin ihanampaa et äiskä vähä hieroo nuilla ihanilla pehmosilla hänen kasvojaan ja korviaan <3 Tää jätkä seiso poikittain mun eessä portailla et älä pliis lähe mihkää, Jatka vaan... Nää on niiiiiin pehmoset!

Mies joka ymmärtää laadun päälle ;)

K%C3%A4mmekk%C3%A4%C3%A4t.jpg

Näissä on yhtä monta kerrosta vaikka kuvassa näyttääki et toinen on pitempi ;)

Nii, ja SNYlle tiedoksi, turhaan ressaat sitä että yllätätkö mieluisella tavalla, jos ensimmäinen kortti jo kolahti näin hyvin <3 Tästä on hyvä jatkaa!