On nyt avattu ensimmäisellä paketilla!

Joka on aivan mieletön.

Taas on jotain niin taikapölyä ilmassa!

Just vkonloppuna mietin et jos ja toivottavasti kun... Lue PAKKO saada tällä vkolla valmiiksi se tilauspeitto. Sittenpä mietin et mitä tekisin seuraavaksi. Noh, mieleeni tuli et ostin jossain kohtaa ne tarpeet et virkkaan semmosen pienen kukkarohässäkän. Noh... Missähän ne mahtaa täällä pienessä mummon mökissä olla?! Ei sitte niin minkään valtakunnan tietoa! Eilen sit tulla tupsahti tekstiviesti. Just ko pääsin töistä kotiin ja istahdin sohvalle sillä ajatuksella että justiin nyt en liiku mihinkää! Noh. Ensi piti kiireellä polkasta postiin hakemaan paketti ja sit vielä kaverille kahville. Ilta meniki sitte siellä ja piti kömpiä ajoissa nukkumaan. Joten tästä johtuen, pahoittelut että postaus tulee vasta nyt!

Mutta siis siihen pakettiin.

Kortti.jpg

Kortti oli jo äärettömän hellunen <3

Seuraavaksi paketista pilkisti virkkuukoukku ja nämä hauenhampaat!

Kukkaro%20hampaat.jpg

Joten voin alottaa sitte mahdollisesti virkkaamaan pienen kukkaron. Jos vaan käsi antaa virkata. Se täytyy testata.

Lankaa.jpg

Lanka oli mulle uus tuttavuus, voin kertoa että tuntuu ihanalta!!

Itse%20tehty%C3%A4.jpg

Paketista löyty jotain... Ei niin pientä!! Itsetehtyä!

Ihana pussukka <3

Teepusseja.jpg

Ja niin herkullisen olosia teepusseja <3

En oo viel ennättäny testata.

Pitää joku pv tässä rauhottua. Kenties huomenna ko en saa kutua... Koska on hierojalla käynti. Sit vois nautiskella ison saavillisen ihanaa teetä <3

Heijastin.jpg

Tämä oli toinen... Joka pisti taas mietityttämään että mitähän taikoja se emo on taas tehny.

Ei oo kauaa ko oon nähny kuvan tämmösestä heijastimesta. Ja oon kattellu sitä vaikka ja mistä. Vaan todetakseni et joo, Vallilan heijastimia on myynnissä mut ko meen kysymään kaupan tädeiltä että semmonen kaunis violettinen perhosheijastin. Ne kattoo mua ko halpaa makkaraa vaikka tietävät ite olevansa tarjoukses et no kuule, ne on kaikki siinä telineessä. Ja tottakai siinä on se lehmän mentävä monttu siinä kohtaa missä pitäs olla niitä violettisia perhosheijastimia!!

Mutta nyt mulla on ihka oma VIOLETTINEN PERHOSHEIJASTIN <3

KIIITOS TUHANNESTI!!!

Ihana paketti <3