Nyt on taas hetki aikaa pysähtyä nauttimaan. Nimittäin istun kampaajalla ❤️

Kovasti ootte ollu taas mielessä. En vaan oo saanu aikaseksi päivittää tänne yhtikäs mitään. 

Viime viikolla pidin itselleni hemmottelupäivän ja kiersin kirppareita!

Tein mielettömiä löytöjä! 

Niistä voin laittaa kuvia viimeistään torstaina. Koskapa suurin osa löydöistä oli verhoja. Jotka ajattelin vaihtaa huomenissa. En tokikaan itekseni! Ei onnistu yhdellä kädellä. Vaan silitettyäni verhot. Toimin työnjohtajana ja Veksi saa Galaxyn tiukassa valvonnassa vaihtaa keväiset verhot.

Lisäksi löysin muutaman paidan. Jotka on ihanan isoja ja helppo pukea, riisua ja pitää. Koskapa käden tilanne on se että mikään ei saa painaa tai puristaa ja pitää olla pehmeää. Lisäksi löysin pari huivia!

Toinen huivi oli... Uskokaa tai älkää... Muistakaa olla tosi yllättyneitä tästä paljastuksesta....

SININEN!! Jossa on vaaleita tähtiä.

Eikö ollu yllättävä!?

Toinen oli kirkkaan punainen pashmina huivi ❤️

Molemmat toimii tuon olkapään ja käden kans koska ovat tosi pehmeitä ja niillä voi välillä hivellä tuota kättä, se vähä helpottaa sitä kipua kun häirihtee nuita kipureseptoreita. 

Viime perjantaina osallistuin neulelaneihin. Illan aiheena oli opetella brios neule... Kaks värinen. Meistä ei ihan viel tullu kavereita. Jostain syystä en vaan saa sitä onnistumaan. Toki vois kokeilla ensi tasona harjoitella sitä.. M sen suljetun sijaan... Toisaalta taas jos pystys pitempään kutomaan yhtäjaksosesti, sen vois oivaltaa helpomminki. Nyt se on se ehkä yks kerros ja se on sit siin. Sit kerkii unohtaa mitä oli tekemäs ja seuraavan kerran ko otat käteen menee taas pähkäilyksi... Eikä tilannetta helpota se etten oo päässy kolmatta kerrosta pitemmälle.

Kysymys kuuluukin et tarviiko kaikki kommervenkit opetella? Vai antasko vaan olla.

Mene ja tiedä. 

Nyt nautin kahvikupposen loppuun ennenko se jäähtyy ja ennenko tarvii siirtyä pesupaikalle. 

Ihanaa tiistai päivää ❤️