Jos siis ootte nähny eksyneen näkösen unen pyörivän josai... Se oli matkalla tänne. Jonnekin on nyt harhailu. Ollu hukan teillä nyt jo muutaman yön. Säikähti mitä ilmeisimmin tulevaa täyttä kuuta... Näin jo hyvissä ajoin ennakkoon taas kroppa siitä ilmotellu.

En jaksanu nyt enää jäädä yläkertaan tekemään timanttityötäkää. Joten aattelin että tässä samalla ko kuuntelen pyykkikoneen loppu linkousta voin hyvin naputella tänne postauksen. Ja yrittää kohta maanitella unta, samalla ko laitan pyykit kuivuriin. 

Miehet nukkuu jo... Ankara kuorsaus. Veksi on räkätaudis... En luvannu ottaa sitä tautia vastaan. Galaxyltä nypin taas ankarat karvatollerot ko se tuli pissalla... Kuiva ollessa totesin et talvi tuli taas sisälle. Nyt se sit osoittaa mieltään. Menin nyppimään hänen ylhäisyytensä kuontaloa... Tarvii kohta käydä katsomassa ettei se oo jemmannu mun unta tuonne petinsä uumeniin.

Tänään. Eilen tarkoitin. 

Käytiin Veksin kans pitkästä aikaa babtistikirkon kirppiksellä. Sieltä lähti mukaan yks pieni Tiffany-työ. Kuinka ollakaa, purjevene. Meillä on yks semmonen jo ennestään. Nyt päätettiin ostaa toinen. Ko hintaki oli kaikki 2e!!

Suunniteltiin et sen saa sit kesäks viä tonne pihamökkiin ❤️

Se ko ois nyt viimein tarkotus saada valmiiksi ja käyttöön!!

Muuta ei nyt tällä Kirppis reissulla löytyny. 

Nyt piippas kone. Saan laittaa ne pyykit kuivuriin ja uudelleen kone pyörimään. Hyötykäytetään nää yöt.. 

Hyvää yötä ja huomenta ❤️