Ja terveisiä pihalta. 

Veksi lähti työkaverinsa kans kuvaamaan paikallista turistia..  Täällä on nyt reilu vkon päivät pyöriny suntissa Mandariinisorsa. Ne ko lähti sinne, päätettiin Galaxyn kans et lähtään meki vähä ulkoilee. 

Otettiin portaitten kaiteesta muovihavuköynnös valoineen pois ja vaihettiin lipputankoon viiri. Otettiin lipputangostaki valot pois.

Se on virallisesti kesä ny. Vaikka västäräkkiä en oo viel nähänykkää. 

Syreenit ja karviaiset alkaa kovalla vauhdilla puskea lehtiä. Tuntuu hurjalta ko paikoin on viel niin paljo lunta ja suurimmalta osin pihaki on viel jääs. 

Tuomea en oo viel tiiraillu parvekkeelta et joko siihen alkaa puskea lehtä. Se kukkii niin aikaseen että eiköhän siin ala kohta olla jo lehdet. Mä niin rakastan tuota valkolatvaista Tuomea. Se on niiin kaunis ko se on täydessä kukassa ❤️ ikään en ollu ennen nähny sitä missään kasvavan ennenko tähän muutettiin. Ja nyt se kasvaa makkarin ja olkkarin ikkunoitten takana.

Nyt ois taas lääkkeen oton aika... Toivottavasti se helpottaa tuon kivun kans... Haaveilun tekeväni vaikka ja mitä muutaki tuolla pihalla... Olkapää ilmotti toisin. Nyt mennään sen ehdoilla. 

Aurinkoista pääsiäistä kaikille ❤️