... Aikaa hengähtää.

On ollu kiireinen ja vaiherikas aamupv.. Vielä tuntuu että on pää pyörällä. 

Tänään kävin tutustumiskäynnillä psykoterapeutilla. Sinne mennessä oli semmonen solmu tuossa pallean kohalla ja vielä autossa mietin ulkopuolella että mitenköhän on... Mahdanko puhua sanaakaan. Päätin kuitenki kattoa mitä tuleman pitää. 

Ja oon tyytyväinen siihen päätökseen. Koska musta tuntu tosi helpottavalta ja hyvältä puhua. Oli helppo puhua kipeistäkin asioista. Oon menossa tänään myöhemmin kelalle tekemään sen hakemuksen. 

Sain kotitehtäväväksi kirjottaa murhepäiväkirjaa. Joka päivä samaan aikaan tasan 30 min. Aamupäivällä. Laittaa kello soimaan ko puol tuntia on täynnä. Ja vaikka lause ois kesken. Täytyy lopettaa siihen.

Löysin kaupasta mielestäni aika hyvän kirjan siihen käyttöön. 

 

DSC_0808.jpg

 

Illalla nukkumaan mennessä täytyy pohtia 3 asiaa mitkä on tuottanut iloa tai hyvää mieltä päivän aikana ❤️

Myöhästyin tänään fysikaalisesta... Koska terapiassa venähti pitkäksi. Olin neulatyynynä... Ja nyt on semmonen olo et ko sais vaan oikeasta ja ottaa torkut. Tulis tarpeeseen.

Nyt on auto renkaiden vaihdossa ja pesussa ja vahauksessa. Joten istun kaupassa penkillä ja päivitän blogia. Mitäpä sitä muuta vois tehä... Paitsi kutua. Oisin halunnu mennä istumaan ulosm mut siel ei oo penkkejä. Kiveykselle ei viiti istahtaa... Tulee pian vilu. Jopa mulle!

Eilen sain valmiiksi taas yhen kapan

DSC_0805.jpg

 

DSC_0806.jpg

 

Joka tottakai piti merkitä käsin tehdyksi ❤️

Lankana oli Rowanin Silk Twist ja kyytipoikana Lanett.

Oli kiva tehä taas yks kappa. En muista oliko tää nro 8 vai 9. Oon jo menny niin laskuissa sekasin.

Eilen oli ystävän tyttären 15 v synttärit. Olin kattonu kyllä et synttärit on tulossa. Mut tässä hässäkässä sit unohdin kuitenki... Noh. Synttäri kutsu tuli sit sen verran myöhäseen ja oli vieraita tulossa että ei ennättäny lähtä kauppaan. Mieleen juolahti että askartelen lahjakortin. 

 

DSC_0807.jpg

 

Neiti teki työtä käskettyä ja tänään lähtee kirkkaan keltaiset sukkaset puikoille ❤️ vaan ko saan valkattua mallin. Millaset teen. Vartta pyydettiin semmonen 20 cm. Lankana on ohut keltainen... Joko yks värinen tai liukuvärjätty tai step. En oo viel päättäny. Täytyy selailla sukkakirjat läpi.

Just tuli viestiä et auto on puolen tunnin päästä valmis. 

Pitäs keksiä keinoja mikä piristäisi. Taidan mennä kävelemään hetkiseksi ulos auringonpaisteeseen ❤️

Aurinkoa päiviinne ja mukavaa alkanutta vkoa ❤️