Väitän et jokaisella on tullu eteen tilanne että ois joku homma tehtävänä... Ja just sillon tulee mieleen ne kaikki tekemättömät asiat jotka on vuosia retalehtaneet ja just nyt tulee mieleen et nyt ne on tehtävä!!!

Kuka tunnustaa?

Mä tunnustan ainaki. Klassikko tilanne oli aina ko piti lukee tenttiin. Kummasti alko kiehtoa suursiivotki ennemmin. 

Nyt on taas semmonen tilanne mitä oon tässä nyt siirtänyt ja siirtänyt. 

Mun pitäs ettiä se psykoterapeutti. 

Ja sitä varten pitäs raahautua koneelle. Just nyt tulee mieleen verhojen ompelua, työhuoneen sohvan päällinen on viel ompelematta... Oisko vähä jotai ikkunan pesun tarvetta... (Erityisesti tässä myrskyssä!!!)

Ihan melkein mitä vaan ko ei vaan tarvis miettiä sitä asiaa.

Jotenki mua on alkanu hirvittää et mitä sielt tulee esiin? Toki ymmärrän et ne vanhat kipeet asiat on käsiteltävä et ne haavat saa paranemaan.

Niinko oon monasti sanonu. Yhdestä haavanhoito koulutuksesta on jääny mieleen se miten se lääkäri joka sitä piti. Sano et ne haavat ei koskaan parane  jos sitä haavan pohjaa ei puhdisteta kunnolla. Se sattuu aivan järjettömästi. Mut se on ainut keino saada se haava paranemaan. Muuton se voi arpeutua mut siellä pohjalla muhii se tulehdus pesäke koko ajan. Ja mä tiän kokemuksesta et se tulehdus pesäke on saanu tulehtumaan ne mun haavat ja ne on nyt pakko vaan puhistaa pohjamutia myöten.

Ei muu auta.