Galaxy taas herätti ihmetystä taidoillaan .. Katteltiin leffaa ja veksi laitto whatsapissa viestiä et lähetäänkö lenkille... Sen takia viestillä että ei Galaxylle herätetä turhaa toivoa jos onki jotai muuta suunniteltuna. Galaxy kuorsas niin antaumuksella... Sit ko aloin vastata viestiin et vois koittaa mennä johki päin.. Galaxy on samontein pää pystyssä ja valmiina ko lukkari sotaan. 

Siin tehtiin lähtöä ja kysyin et pitäskö käydä kattoo siellä lähellä missä käytiin la? Pihalle ko päästiin, tämä lähtee täydellä nelivedolla vaan ja ainoastaan yhteen ainoaan suuntaan!

Ei meinannu nahoissaan pysyä ko ei uskallettu normi paikassa päästää vapaaksi ennenko näkee missä kunnossa ranta on ja onko siellä muita. Vähä oli pettymys että ei ollu ihan vielä sulaa... Mutta hetken kokeiltuaan ja muutamaan kertaan mulahdettuaan jääsohjon läpi... Uskaltautu jo menemään vähä pitemmälle ja kävelemään kantavammalla jäällä. Ja pulahtamaan niin että maha kastu. Eli talviturkki on siltä osin heitetty. Nyt meillä tuoksuu kotona suolainen merivesi ❤️

Meillä on 2 pv leikattu oksia... 

Silläki uhalla että tuo meijän ja naapurin rajalla oleva puska ottaa itteensä ja kuoleentuu sen vähänki meijän puolelta. Sen leviäminen ja meijän talon alle juurien kasvattaminen sai nyt luvan loppua. 

Nyt puskista on leikattu kuivat oksat kaikki meijän puolelta ja samalla leikelty juuria jotka samalla ujuttaa joukkoonsa nokkosten juuria... Ja ennenko kukaan keksii sanoa että nokkoset on niin terveellisiä ja blaablaablaa. . Ne ei tuu meijän markilta loppumaan. Joten nypin surutta pikkusormen vahvusta kirkkaan keltaisia valtavia juuri rönsyjä tuolta sammaleen joukosta. Ja voin kertoa jo haravoineeni.. Kyseessä on siis semmonen harava mikä on tarkoitettu esim mansikkamaan välien haravointiin... About 25cm leveä ja noin 45 cm pitkä harava... Sillä sain siivottua tuota puskien juurta... Nyt ois hyvä jos jaksais sinne viskellä viel haketta... Niin se ei alkais heti puskea kaikkea sontaa sielt ylös.

Eilen iltasella ripsi vähä vettä. Haaveilin et ois tullu kunnolla viel tänäänki et oisin ollu pakotettu jäämään sisälle... Vaan mitä vielä. Se on todellaki kesä nyt. Olen polttanut käsivarret auringossa rannalla ko poikanen kävi uimassa. Ja tervehmässä ystäväpariskuntaansa. Joutsenpari tuli taas heti lähemmäksi ko ne näki Galaxyn uimassa ❤️❤️ se on niin ihana seurata niitä ko ne saattaa olla vajaa metrin päässä toisistaan eikä kumpikaan piittaa toisesta ❤️

Olkapää on tuhannen tukossa... Joten en oo nyt tuusannu pihalla mitään. Rannalta kannoin kourallisen kiviä... Ja keräsin toisen kourallisen lasinsiruja! Että mua risoo et niit pulloja pitää rikkoa tuonne luontoon!

Nyt täytyy siitä huolimatta että aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta... Olla välillä sisällä... Koska sormet syyhyää kerätä ees risuja... Ja kaveri lupas tuoda peräkärryn meille lainaan et saa siihen suoraan kerätä..  Ei kannata tehä samaa työtä moneen kertaan. 

Joten nyt tikuta nuo pöllöisät sukkaset loppuun.

Meriveden ja tervan tuoksuista aurinkoista maanantaita muruset ❤️