... Olo... 

En oikein tiedä mitä sanoa tai tehdä tai ajatella...

Just kerkisin terapeutille sanoa ma aamulla että mietityttänyt monesti tän sairasloman aikana että miks mulla ei oo oikeutta olla onnellinen.

Viimein töissä tuntu et mä teen sitä minkä tiän et oon hyvä ja minkä osaan. Saan siitä nautintoa vaikka se tolkuttoman rankkaa välillä onki. Sit se viään multa pois. 

Oon monesti sanonu et tän sairasloman aikana oon saanu tosi paljon työterveydestä... Ja oon sanonu myös et mulla on ehkä paras pomo ikinä. 

Ma iltapvllä ko hain auton. Kävin kattomassa josko pomo ois paikalla et saisin vietyä sairasloma todistuksen perjantailta... 

Sainki kuulla että olen paitsi työkyvytön. Myös  työtön. Mulle ei ollu kukaan viittiny ilmottaa ettei sopparia enää jatketa. Kuvittelin että oon työsuhteessa kunnes saadaan jotain ratkaistua johki päin. Kyseessä on kuitenki työtapaturma. 

Siinähän kuvittelet. 

Tän... Eilen, tiistaina oon taistellu vaihteeksi tuulimyllyjä vastaan. 

Aamulla tuli vakuutusyhtiöltä tekstiviesti että on maksusitoumus magneettiturkimukseen Oulun Pihlajalinnaan. Mä tuijotin sitä viestiä tovin ja mietin et miten tää voi olla mahdollista??! Soitin mitä pikimmin vakuutusyhtiöön että mitä tää nyt on? Koska yksityisellä ei tehdä magneettitutkimusta anestesiassa!? Jätin soittopyynnön mun asioita hoitaneelle... Vaihteeksi.

Siinä odottelin tunnin jos toisen sitä että mulle soitetaan takas sieltä vakuutusyhtiöltä. 

Siinä odotellessa soittaa työterveyshoitaja ja vahvistaa sen mitä pelkäsinkin. Koska mulla ei ole työsuhdetta  Mulla ei ole myöskään hoitavaa lääkäriä. Että tervemorohei ja hyvää loppuelämää. Koita pärjätä.

Toki, voin varata mua hoitaneelle lääkärille ajan saadakseni tarvittavia lääkäri todistusta tai lausuntoa... Kunhan maksan itteni kipeeksi tästä huvista.

Siinä sit iltapäivän ratoksi soittaa vakuutusyhtiön täti ja alkaa selittää että on ihan sama asia saada esilääkitys ennen magneettia tai että se tehtäs anestesiassa.

Mä oon niiiin väsyny selittämään tälle tätöselle näitä päivänselviä asioita!

Kuten myös sen että tämäkään ei ole sama asia! Kysyin että mitä kohtaa et ymmärtänyt puhelussa joka käytiin 4 pv aikasemmin. Kun sanoin että mä en mene siihen magneettilaitteeseen ilman anestesiaa?! Jos tilanne on se, että mä nään telkkarissa magneettilaitteen. Tai mikä viel pahempaa  Mä nään magneetti rekan.kaupungilla. Mä saan paniikkikohtauksen !!!

Sanoin myös että mikä ihme siinä on että kaikki mulle tulevat asiat alkaa vakuutusyhtiön suunnalta tapahtua VASTA kun mä olen ärhentäny monen monituista kertaa! Sanoin että kun tämä sama asia käydään läpi joka ikisessä puhelussa mitä heiltä tulee! Kerroin että tulee itelle todella paska fiilis siitä. Sit ko mun pitäs lähtä jonnekki hevon kuuseen johki heidän määräämään tutkimukseen se pitäs olla tapahtunu jo toissapäivänä.

Nyt olen menossa hermoratatutkimukseen ens vkon torstaina. 

Kuulema he selvittävät asiaa vielä tämän magneettitutkimuksen suhteen.

Mulla vaan tulee tosi kuvottava olo siitä että jos oon kertonut heille että en mene siihen ilman anestesiaa. Millä saan varmistettua sen että jos vaaditaan että mun on mentävä siihen. Että saan varmistettua sen että siinä ei laiteta mulle sitä varjoainetta !! Minkä ortopedi ilmotti että siihen ei ole takeita mitä se tekee?  Mahdollista on että se räjäyttää tän kivun aivan hallitsemattomaksi.

Nyt on joka tapauksessa yritettävä lähtä nukkumaan. . En tiedä tuleeko uni. Ahdistaa kaikki just nyt. Oon itkenu silmät päästäni. Mua oksettaa koko ajan. En tiedä mitä ajatella tai sanoa tai tehä... Tai jättää sanomatta ja tekemättä.... 

Tuntuu että jos sanon että on turha olo. . 

Seki on liian kaunisteltua. 

Tälle tunteelle ei oo olemassa sanaa mikä kuvais. 

Kaikelta vietiin pohja...