Nk orpojen äitienpäivää vietettiin eilen systerin ja hänen suunnattoman suloisten lasten ja tottakai koirien kanssa.

Molempien äidit on toki hengissä. Mutta me ollaan molemmat näitä perheen mustia lampaita. Eli molemmat on pistetty välit poikki omiin perheiaiimme. Systerillä on hyvääpäivääkirvesvartta - välit isänsä kans.

Systeri oli tilannu ihanan voileipäkakun, mä tein kaurattoman omenapaistoksen. 

Puuuh... Tuli syötyä aivan liikaa. 

Maailma tuli taas paljon paremmaksi ❤️

Eilen sain kamelinkarvaponchon valmiiksi ❤️

IMG_20190512_151029_523.jpg

 

Aivan mielettömän ihana. Pehmonen ja untuvankevyt. Harmi vaan että langan tuotanto on lopetettu. Jostain voi vielä löytyä aiempaa tuotantoa mahdollisesti. 

Lanka oli siis Katian - Cobi Lace "baby camel & merino extrafine".

Tämän langan tarinahan on semmoinen että menin tässä joku vko sitte käsityöliikkeeseen hakemaan jotain lahjaksi. Noh... Omistaja siinä esitteli että ois 6 kerää kamelinkarvalankaa poistolaarissa. Päätin että minäpä otan ne lahjaksi... Ennenko kassalla oltiin... Tulin siihen tulokseen että nämä langat taitaa jäädäkki mulle. Ups.

Eilen meinasin alottaa uutta paitaa. Sen sijaan teinki samalla ko systerillä maailmaa parannettiin, tikutin systerin tuubihuivia. Iltasella otin... Onneksi. Mitattavaksi Veksin villapaidan. Nimittäin ko teen sitä pyöränä... Olin unohtanu mitata sitä... Varsinki ko etukappaleella otti päättää keskimmäiset silmukat kaulusta varte... Oliki tullu jo cm ylimäärästä. Se nyt ei tokikaan haitannut, enkä alkanu purkaa. Joten Veksin paita onki siis pitemmällä ko muistinkaa. Eli päätin tempasta sen valmiiksi. Siihen tarvii siis tehdä enää hihat. Ne lähtee kohta puikoille. 

Ihanaa saada jotain valmista!

Kovin houkuttas se mun paita... 

Jospa sitä kuiten tekis pari keskenerästä lähinnä viimeistelyä vailla olevat työt... Sais alkaa sit hyvällä omallatunnolla sitä ihanaa paitaa ❤️