En tiä onko kaupunki päättäny säästää vai mistä johtuu että täällä lakastaan hiekotushiekat KUIVANA!!

Voitte kuvitella sen järjettömän pölyn määrän. 

Tiistaina kävin pariin kertaan kaupungilla... Aivan tuhannen tukossa. Iltasella menin miittiin ja kävelin pari korttelin väliä.. Jossa oikein sopi tuuli ja kunnolla pyöritti sitä hiekkaa. Hampaissa narsku hiekka... Oli ihan järkyttävä olo.

Ke olin lähös hierojalle ja siinä ennen lähtöä mietin et mittaampa viel kuumeen ko on vähä semmonen ovela olo. Noh... Ensi en löytäny mistää kuumemittaria. Se on niin katoava luonnonvara. Vielä ko siihen yhdistetään se et oon tämmönen kummajainen jonka normi ruumiinlämpö on 35,8-36,2 välillä. Joten kaikki kuumemittarit ei ees mittaa.

Löysin sit yhen... Joka jämähti 36,5 asteeseen... Se välkytti sitä astemerkkiä et se mittaa kyllä... Mutta ei inahtanukkaa. Eli lähin hierojalle. 

Tulin sieltä kotia niin olin ko oisin ollu umpi kännissä. Mua väsytti ihan sairaasti, paleli ja oli semmonen toisen asialla olo. Yritin uudestaan mitata kuumetta samaisella mittarilla. Ja taas se teki saman jutun. 

Meillä on ollu ainaki 4 digitaalista mittaria... Joista löysin 2.

Mitä ilmeisimmin toinen on tippunu liian monasti lattialle.. Koska se vilkuttaa et se alkaa mitata. Se mittaa 37 asti ja sit se alkaa laskea alaspäin! Ei kuullosta ihan normaalilta. Nyt uhkasin heittää sen menemään, niin tänä aamuna sain sillä tuloksen 37,1 mikä mulla tarkoittaa jo kunnolla kuumetta! Sillon se piippas et mittaus on loppu. Mene ja tiedä. Pitää kattoa jos tänään jaksais käydä apteekis hakee uuden mittarin. Jos sitte löytys ne vanhatkin jostai kätköistä.

Kismittää tää poskionteloitten tyhjennys ko se vie niin voimat. Ainut hyvä puoli on et se on nostanut kuumeen. Se tarkoittaa sitä et kuume ajaa nuit poskionteloita nopeemmin tyhjäksi. Totesin et jos tästä lääke määrästä huolimatta nousee kuume... On viisain ottaa varovasti. 

Pihalla paistaa aurinko pilvettömältä taivaalta. Eilen kävin leikkaamassa muutaman kuivan oksan karviaispuskista. Etteivät vie voimia. Olin pihalla about puol tuntia... Ai että teki hyvää. Siitäki huolimatta et käsi on ihan raavittu ja mulla on sormessa Karviaisen piikki... En tiä miten päin se on siihen menny... Joten laitoin hopealaastarin siihen niin se ajaa sen pikemmin pois sieltä. 

Nyt taidan ottaa jotai kylmää syötävää ja hörpätä viel kupposen kahvia... Sit vois oikeasta soffalle vaakatasoon toviksi. Päässä tuntuu siltä et kuume kiipee korkeemmalle taas...