Voin kertoa et ei oo kiva herätys ko Veksi huutaa yläkerrasta et Galaxylla on löytyny punkki.

Galaxy oli vinkunu Veksille ja tuonu päätään sille... Veksi oli silittänyt sitä ja heti ko oli ottanu käden pois, vinkuminen oli alkanu uudestaan. Siihen asti se oli sitä tehny et Veksi oli huomannu punkin silmän yläpuolella! Joka kerta Galaxy on ilmottanu ite just tuolla lailla et sillä on punkki ja osottanu viel paikan. Että repikääpä siitä! ❤️ 

Siitä paikasta kirmasin 100m maailmaennätysvauhtia ja rikoin kaikki edelliset ennätykset... Yläkertaan. Ettimään Galaxyn punkkirautaa.

Ei missään!

En käsitä mihin oon sen joulusiivojen yhteydes siivonnut. 

Tiän et ko meen apteekkiin ja ostan uuden, se vanha löytyy. Monen monituista kertaa on puhuttu et pitäs ostaa toinen. Koska se on vaan niiiin paras.

Noh... Katteltiin kaikki mahdolliset ja mahdottomat paikat... Ei löydy. 

Yhtäkkiä tuli mieleen et joskus on jossai jaettu muovisia punkkipihtejä jonka muistin et se on semmonen punanen. Äkkiä kattomaan yks kynäpurkki.. 

Odotin löytäväni sen punkkiraudan sieltä... Hieman skeptisenä menin sitä kollaamaan koska unihiekat karistettuani olin jo kerran kollannu sen eikä löytyny sitä. Mut sieluni silmin näin sen muovihärpäkkeen siellä. Ja olihan se muovihärpäketurhake siellä toden totta. 

Siitä sitte testaamaan et miten se pelittää. 

Voin kertoa että manasin alimpaan helevettiin koko lelun. Mihin käyttöön se on tarkotettu?! Ei ainakaa punkin poistoon sanon minä!

Ok. Sain ne leuat punkin ympärille... Mut ko puristan et ottasin kiinni... Punkki muljahtaa irti. Sain punkin lopulta jollain Veksin pihdeillä irti. Voin kertoa että jahka tuo keli hellittää... Et uskallan lähtä kesärenkailla tuonne takatalven tuiskuun... Ostan heti sellasen toisen metallisen punkkiraudan. Se on kaikista paras. Sillä saa nopeesti ja äärettömän helposti punkin irti.

Potilas on taas helpottunut. Hänen ylhäisyytensä on saanu herkkuja monen montaa sorttia. Ja on saanu rapsutuksia ja lääppimisiä niin että tukka on pienellä sekasin. 

Se jaksaa ihmetyttää kerta toisensa jälkeen. Miten tuo jätkä sen osaaki ilmottaa joka kerta?!

Ei tuommosta voi opettaa. Se on keksiny sen ihan ite ❤️

sketch-1556901149716.jpg

Tällä voi punkit Irrottaa ihan mistä tahansa. Suosittelen.