Tässä pistettiin tuulemaan ti iltana.. Veksi kävi tamppaamassa kaikki matot. Ja sohvatyynyt. Matot käytiin pesettämässä itsepalvelupesulassa ja jätettiin yöks kuivauskaappeihin. Kotiin ko tultiin niin siivottiin viel koko huusholli.

Siivous tarkotti tottakai sitä että reippaana tyttösenä siivosin sitte naulakonki! Ja uskokaa tai älkää! Pesin JO NYT untuvstakit! Olikohan liian aikasta?

Kannoin reippaasti kaikki huivit ja pipotki pesuun ja keräsin kaikki parittomat hanskat ja rikkinäiset pois. Ja pyyhin kaikki kohta 9 v aikana kertyneet pölyt. Toden totta. Meillä ei naulakosta pyyhitä pölyjä... Niinko normi siivojen aikaan. 

Noh. Tämä siivous tarkoittaa tottakai sitä että Himalajan vuoristo on nyt siirtyny meijän kodinhoitohuoneeseen. Pyykkivuoren ominaisuudessa. 

Oon nimittäin pessy meijän torkkupeitotki. Joita on... Muutama. 

Yks niistä on mun nimppari lahjaksi saama punainen samettisen tuntuinen peitto jossa on toinen puoli vähä teddy kankaan tuntusta... Ja valkoinen. 

Se peitto on nykyään punainen toiselta puolelta ja vaaleanpunainen toiselta puolelta. 

Eikä siinä vielä kaikki, Simo vaatehuoneelta hei! 

Tänään päivällä ko olin pessy tuon peiton.. Pesin koneen puhdistusohjelmalla ja laitoin punaisen fleece peiton koneeseen ennenko lähettiin käymään asioilla. Tultiin sieltä kotiin niin päätin että pesasen nuo 2 valkoista fleece peittoa seuraavaksi... 

Tietänette miten siinä kävi?! 

Aivan täsmälleen oikein! Voititte juuri arvonnassa pohjattoman veneen! 

Nyt meillä on piha mökkiin... Joka odottaa vielä väriä pintaansa... Tulossa 1 punainen peitto ja 2 vaaleanpunaista peittoa. 

Ja ihan ite viel osasin... Oonko vähä lahjakas! 

Mutta ei se tehokkuus vielä siihen loppunu. Mä alotin tässä jossain kohti kutomaan itelleni ponchoa... Garnstudion mallilla:

https://www.garnstudio.com/pattern.php?id=7611&cid=11

Noh... Siinähän kävi yllättäen niin että purin sen ja vaihdoinki rantujen järjestystä. 

Eli alotin juhannuksen aikaan uusiksi. Nyt se alkais olla aika hyvällä mallilla. Tänään oon sitä tikunnu melki yhen kokonaisen rannun verran. Kunnes... 

FB_IMG_1562271254033.jpg

Siellä tämän viimeisen rannun oliko kolmannella kerroksella olin tehny jonku mokan siinä lisäyksissä. Joku oli liian tiheästi ja joku toinen liian harvaan tai muuta yhtä mukavaa. Eli purin 2 kerrosta vajaa kokonaisen rannun pois. Päätin jättää selvityksen aamuun. 

Että tälläsillä aatteilla nukkumatin saarille menossa. 

Öitä ihanat ❤