DSC_0956.jpg

Keskiviikkona oli Pietarsaaressa paitsi ystävän 50 v synttärit. Myös Spotlight tapahtuma. Joka on siis niin ikään on kuin kaupan ja kulttuurin yö. 

Näin aivan vaan vahingossa... Mitenkään sen kummemmin stalkkaamatta paikallisen lanka liikkeen fb sivuja... Että kaikki - 15%

Sinnehän piti tottakai mennä. Ja mitä siinä ulkopuolella markiisin varjossa näkyykää... Korissa oli nuita ihanaisia silk mohair keriä. Ajattelin ensi et otan 4 kerää. Siitä teen jo vaikka mitä. Ja hinta oli 6 €/kerä!!!

Kassalla myyjä alko sanoa et näistä lasketaan sitte viel se - 15%. Olin et hetkinen seis siihen paikkaan, haen pari kerää lisää.

Nappasin ulkoa korista 2 kerää... Sit ajattelin et otan viel yhen kerän. Mut ko en voinu jättää niit kahta kerää sinne ihan yksinään tyhjyyttään ammottavaan koriin! Tiättehän sen tunteen? Ei voinu jättää heitä sinne itkemään..

Enkö tehnykki oikein?!

Kirppikseltä ostin vielä hihattoman punaisen mekon, liehuhelmaisen sellaisen... Josta totesin kotona ko testasin et siit tarvii välttämättä piirtää kaavat. Se on niin ihana ❤ ja makso kaikki oliko 4 €

Lisäks ostin kirppikseltä mustan keino nahkaisen takin.. Makso seki kaikki 3€!!!

Lisäks mukaan lähti herkullinen IMG-20190828-WA0020.jpgIMG-20190828-WA0019.jpgIMG-20190828-WA0017.jpg

Käsilaukku ❤️

Tässä oli jotain niin suloista. Tämä suloisuus pääsi ulkoilemaan jo tänään venetsialaisiin. 

Tällä isiä kuulumisia täältä tällä erää. 

Huomenna jatketaan venetsialaisia.. Kaupasta on ulkotulet ostettuina. 

Ihanaa viikonloppua ihanat ❤ 

Pidetään huoli toisistamme.