IMG-20190804-WA0006.jpg

Astetta perusteellisempi manikyyri

IMG-20190804-WA0005.jpg

Kuvista näkyy maalia vaan minimaalisen vähän... Sitä löyty mun paidasta, housuista, kaulasta... Jopa alleista!! 

Sitä löyty toki myös mökin seinistä ja katosta. Eli se on nyt vaan todistettu että rapatessa roiskuu... 

Eilen päätettiin pistää hihat heilumaan. Saatiin ystäväpariskunta talkoisiin ja saatiin suurelta osin maalattua meijän ulkomökki. 

Mä maalasin sisäpuolta ja muut kolme ulkopuolta... 

Voin kertoa että yöllä olkapää vähäsen ilmoitteli olemassaolostaan... Ko koko illan kurkotteli kattoon ja seiniin... Tänään pitäs seinät viimeistellä ja sit samalla sinisellä maalataan olkkarin pöytä. Joka on siis tehty kuormalavoista. 

Tuossa äskön alettiin tyhjentää pöytää... 

Jos on 4 lavaa päällekkäin, alimmaisessa renkaat. Voin kertoa että edelleen jaksaa ihmetyttää kuinka paljon tuo pöytä voikaan imeä tavaraa?!

Mutta nyt löyty 1 setti lyhyempiä sukkapukkoja... Ja 3 kosteissa ollutta lyhyttä sukkapuikkoa. 

Löyty myös valotaulun postiluukkuun menneet 2 kirjainta... Ja mun kauan kaivattu viuhka. Samalla löyty 1 unohtunu ristipisto työ... Johon oon suunnitellu vaihtavani langat... Että työstä tulis värikkäämpi. Olen unohtanut koko työn olemassaolon.

DSC_0946.jpg

 

Työ on siis tämä. Ja haaveena olis tehä se näillä valmiiksi painetuilla väreillä. Ihan vaan jo sen takia että tunnetusti olen vastarannan Kiiski, ja haluan taistella valtavirtaa vastaan aina välillä... Ja mun mielestä tää on näillä mukana tulleilla langoilla niin kovin pliisu. 

DSC_0947.jpg

Tää on tilattu sieltä kaikkein pahimmasta mahdollisesta... Eli wishiltä, Kiinasta. Eikä maksanu montaa euroa, joten ihan hyvillä mielin voisin ostaa uudet langat jos ei iteltä löydy sopivia ja tehdä tuosta värikkäämpi. 

Tein muuton tässä yks pv viimein valmiiksi mun arwetta-ihanuudenki ❤️ eli nyt ei haittaa tuulet eikä tuiskut, nyt tarkenee.

Laitan kuvaa myöhemmin ko kerkiin napata kuvan. 

Nyt kahvia koneeseen ja pensseli heilumaan... Tai no telalla mä kyllä maalaan...