Just kirjottelin tuonne fbn ihmeelliseen maailmaan juttua tuonne novitattomat neulojat ryhmään... 

Mä aloin tehä ti huivia mihin oli tarkotus käyttää Lankavan Alli-sukkalankaa.. Vähä mietin et se on saman tuntusta ko seiskaveikat ym.. Eli ei mun juttu. Mut aattelin et se menis tuos ihan oksti.

Noh. Tilanne on nyt se että Lankavan Alli-lanka on nyt sit ehdoton NOUNOU listalla!

Mä sain ti-ke yönä lukuisia astmakohtauksia... Päätin kuiten ke jatkaa kutomista. Mikä vaan pahensi oireita. Kokeilin laittaa ohuen huivin suun ja nenän suojaksi... Joka johti siihen että silmät oli täynnä tikkuja tai hiekkaa. Yhhyh.

Ke päätin sitte vaihtaa huiviin toiset langat... Ja jätin ne langat lojumaan tuohon kasaan mikä mulla lojuu täs vieres. 

Seuraava yö meni vähä helpommin. 

Kunnes eilen iltasella päätin pistää ne langat pussiin siinä ennen nukkumaanmenoa... En tiedä montako astmakohtausta tuli taas yöllä?! Ja loppuajan yskin keuhkoja pihalle. Aamusella oli sitte niin kipeänä keuhkot ja kyljet ja vatsalihakset. Kyllä! Minulta löytyy ko löytyykö vatsalihaksia!!

Mä oon saanu astmakohtauksia ja silmäoireita novitalaisista. Jotka lääkäri sillon määritteli allergiaoireiksi. Sillon oireet ei ollu näin rajuja...

Noh. Anyway. Tänä aamuna sit otin allergia lääkkeen ja sain nukuttua päivällä tovin.

Ihan hirvittävältä tuntuu! Nyt on kiikutettu roskiin suljetussa pussissa kyseiset langat.

Nyt vasta alkaa tuntua siltä et alkaa nenä aukeemaan. 

Laitan tähän surkean päivityksen päätteeksi muutaman kuvan mun valmistuneista töistä... 

 

FB_IMG_1566146520147.jpg

Tämä ihanaisen huivin ohje löytyy Janina Kallion huivi kirjasta. Jonka nimeä en nyt justiin tähän hetkeen muista... 

IMG-20190818-WA0010.jpg

Tämä herkku on Heidi Alanderin - Satakieli

Oon niiiin rakastunut tähän huiviin. Tän tein ystävälleni. Pienin muutoksin. Lisäsin helmiä ja muutaman kerroksen lisää, että sain huiville lisää pituutta. 

Mun on ehkä ihan pakko tehä tämmönen huivi itellekki... Jostain ihanasta langasta. 

Oisko jotai... Värikästä kenties?

Nyt heitän haasteen jokaiselle jolla puikot pysyy käsissä!

15.10 mennessä on palautettava huiveja, pipoja, lapasia kodittomille. Jotka sitte jaetaan kodittomien yönä niitä tarvitseville. 

Mua harmittaa että viime vuonna sain kuulla vasta niin myöhään... Ehdin tehdä oliko 5 paria lapasia. Ja sillon kyllä mainostin sitä kaikille... Aivan liian monelta kuulin että ei ole aikaa. 

Oikeesti!! 

Onko todella niin kiire että ei oo aikaa kutoa muutamia tumppuja KODITTOMILLE?! 

Jos on niin kiire... Muistakaa se kiire siinä kohtaa ko omassa elämässä tulee sitä ittiään täydeltä laidalta. Jokainen jolla ne puikot pysyy käsissä, ihan varmasti löytyy lankaa ja sitä aikaa sen verran että ennättänee tikuta edes sen yhden parin tumppuja lämmittämään apua tarvitsevaa. 

Jooko?! 

Tarkotus ei ollu loukata ketään, mulla vaan tää on niin lähellä sydäntä ja menee niin tunteisiin että kaikilla on niin kiire. 

Nyt juon mustaherukkamehun lämpimään veteen sekoitettuna, vetäsen allergia lääkkeen ja astmalääkkeet nassuun ja unta palloon. 

Näihin kuviin ja tunnelmiin ❤️