Alkaa olla lusittu. Onpahan ollukki menoa ja meininkiä. Vkonloppu on hurahtanut johki. 

Onko näkyny?

Pe Veksi tuli iltasella työ reissusta. Haettiin Veksi junalta... Apollo tapas asemalaiturilla isoakin isomman nöffi pojan. Ressukka Apollo ko ei heti tienny et mikä tämä jätti on mutta tervehtimään on päästävä! ❤️

La aamu aloitettiin tutusti kalamarkkinoilla. Sieltä haettiin aamupala tarpeita, muikkuja, juustoja, omenoita ❤️ nii ja lihoja Apollolle. 

Kalamarkkinoitten jälkeen käytiin hakemassa uus petari ja patjan suojus jotka oli tilattu pari vkoa sitte. 

Käytiin kotona syömässä ja suunnattiin Fordin nokka kohti kauhavaa. 

Apollo pääs tervehtimään äitiään, siskoaan ja yhtä veljeään. 

IMG-20190922-WA0003.jpg

 

Niinhän siinä sitte kävi että tämä sankari juoksi kasvattajan auton alle turvaan ko sisko kävi päälle ko yleinen syyttäjä. Ennenko hän sit ymmärsi et hän voi jahdata siskoa ihan samalla tapaa... 

Veljen kans käytiin pientä painia kans. Emolle uskallettiin ärhentää alusta asti, äipältä uskalsi mennä hakemaan luuta suusta... Siitä huolimatta että äippä murisi ja näytteli hampaitaan. Tämä sankari katteli vaan et mitä sä ny siin muriset ko mä ottasin vaan sun luun... 

DSC_0983.jpg

Parin tunnin juoksun jälkeen alko voimat olla niin loppu et tämä tuli jo mun luo et voisko päästä nukkuu? Vein pojan autoon häkkiin... En kerenny kunnolla laittaa auton ovia kii ko tää oli jo unes. Eli todella hiljasta oli kotimatkalla.

Kotona odotti sit suihku... Mistä hänen ylhäisyytensä ei kauheena tykänny että mamma nyt pesee pois hänen vaivalla keräämänsä rokkitukan ja vauhtiraidat. 

Päästiin kuiten sopuun ja sain pusuja ko kuivateltiin suihkun päälle.

Aamulla uni riitti about kasiin asti... Uudella petarilla ❤️

Käytiin aamu pissalla ja kömmittiin takas sänkyyn... Apollon kans nukuttiin puolille päivin... Teki kyllä hyvää. 

Siitä lähettiin käymään uudelleen kalamarkkinoilla. Tällä kertaa evääksi lähti muikkuja ja juustoja. Nii ja hirvimakkaraa ja savustettua kalkkunaa.

Aamupalan jälkeen lähettiin keräämään aroniat talteen 

DSC_0985.jpg

Kyllä sitä taas löysi itsestään niin akrobaattisia kykyjä ko yritti pitää jo kerättyjä oksia sivussa et saa kerättyä loput marjat talteen.

Nyt on vitamiinit tallessa. Samalla siivoiltiin vähä pihaa... Ja lähettiin viemään muovit ja pahvit... Samalla todettiin et kello on jo sen verran paljo että päätettiin ulkoistaa tän päivän ruoka. 

Nyt on aika rauhoittua. Kohta sauna lämpiämään... Tuntuu että niin päässä ko paidan allaki on liiaksi mahdollisuuksia ylimääräiseen elämään... Joten saunan kautta nukkumaan. 

Nyt taidan tovin tikuta... 

Ihan ensiksi taas vähä hypistelyterapiaa nuitten alpakoitten kans ❤️

Muistakaa muruset heijastimet!!!

Jokaista tarvitaan, jokaisen täytyy näkyä tuolla pimeässä!