Päätettiin lähtä käymään muutamalla paikallisella kirpparilla... 

DSC_1063.jpg

Ensimmäiseltä kirpparilla löyty nämä... Makso kaikki 4 €

3 kerää reumavillaa ja yks kerä en muista mitä katian sukkalankaa ja sit tuo katia tweed sukkalanka. Ei mun mielestä hinnalla pilattu ostos. 

DSC_1061.jpg

Toiselta kirpparilla mukaan tarttu ensimmäisenä nämä ihanat joulunpunaiset puuvillalangat. Jotka on VANHOJA. Mut äärettömän hyvin säilytetty. Nää on Finlaysonin puuvillalankaa. 

Terveiset entiseen kotikaupunkiin ❤️

DSC_1062.jpg

Seuraavasta kolosesta löyty nämä merinot ❤️ makso 8€ koko pussillinen. Pistin ne just pakkaseen koska ovat taloudesta jossa pyykit pestään Bio Luvililla... Ja siitä jää niin pistävä haju kaikkiin vaatteisiin ja ihoon ym että se ottaa tosi pahasti henkeen. Saa nyt muutaman yön viettää ensi tiiviissä pussissa. Sit laitan vähä avonaisempaan pussiin ja mukaan muoviastiassa soodaa. Jos ei muuton lähe tuo haju.

DSC_1059.jpg

 

Nämä ihanaiset huuteli mua siellä yhessä loossissa... 1€/kpl. 180 cm sinistä helminauhaa.

Ai minäkö tykkäisin sinisestä... 

DSC_1058.jpg

 

Nämä oli löytö! 5€ makso. Tässä on pulloessut lankoineen, ohjeineen päivineen... Tykkään väkertää näitä. Nyt en ookkaa aikoihin tehny ko ei oo missään ollu näitä essuja myynnissä... Enkä jaksa alkaa alusta alkaen ommella kanttinauhoista lähtien. Sen verran mukavuuden haluinen olen.

DSC_1064.jpg

Veksi tuli näyttämään tämmöstä että olikos meijän tonttulassa jo kelkka. 

No nyt ainaki on ❤️ tää oli niin hellyttävän ihana ❤️

Tämmöisiä aarteita tällä kertaa.

Säärystimet ei muuton valmistunu viel eilen... Josko tänään... Jää nähtäväksi. Viikonlopun aikana kuitenki! Koska pitää ehtiä tehä ne kahet merimiesten sukat viel.

Nyt puikot viuhumaan.