Jotain on tipahtanut valmiina puikoilta... 

DSC_1046.jpg

 

Nämä ihanaiset jotka on ihan omasta päästä kehitellyt... On menossa asiakkaalle, asiakkaana oli 1-vuotias miehen alku. Sain vapauden suunnitella mallit ja ettiä langat. 

Nämä on Arwettasta ❤️

 

DSC_1045.jpg

 

Vielä lähikuvaa yhden sorttisesta pöllöstä. Nyt on suunnittelun alla isompi pöllö... Katotaan miten se onnistuu vai jääkö vielä vaiheeseen. 

 

_20191117_162756.jpg

 

Valmiina myös yks iso kolmiohuivi.. Joka on vaan aloitettu 5 s ja tehty niin pitkästi ko lankaa riitti. Minä joka rakasta helmiä... Ja tupsuja... Niin eihän niitä voi jättää laittamatta miltei joka paikkaan. 

Lisäksi tässä on merimiesten joulupaketteihin kahdet sukat valmiina... Otan niistä kuvaa myöhemmin. 

 

DSC_1040.jpg

 

Hetki sitte tultiin lenkiltä. Ajettiin ensi autolla tuonne kummitusmajakan lähettyville. Harbådalla. Siellä lähettiin tarpomaan mehtään. Apollo nautti suunnattomasti ko sai juosta vapaana siellä. Sai samalla uuden ystävän kultaisen noutajan pennusta.. Joka oli toki ensi vähän jännittävää ennenko uskalsi mennä tutustumaan. Ko oli itteä isompi. Myöhemmin ois halunnu lähtä uusiksi leikkimään ko näki useamman kymmenen metrin päässä samaisen koiran... 

 

DSC_0006_BURST20191117143547387.jpg

 

Matkan teko tyssäs vaan siihen että vietävän männyn taimi kamppas. Ja siitä se ajatus sitte lähti. Männystä jäi jäljelle vain pienen pientä silppua. Hänen ylhäisyytensä päätti pelata varman päälle ettei käy toiste enää kimppuun tämä männyn alku... Nimim. Metsuri kävi tässä. 

Oli aiva. Huippu ihanaa tarpoa metässä ko tuli eilisen illan ja viime yön aikana lisää lunta. Miltei kaikki lumi lähti muille maille ko monta päivää sato vaan vettä. 

Oli ihana kattella tuon touhu-Tanelin menoa ja lentoa paikasta toiseen m yhtäkkiä  täyskäännös ja täyteen vauhtiin taas. Välillä harjoiteltiin taas nenän käyttöä. Joka tällä sankarilla on huippu luokkaa. Tää rakastaa niin paljon nenän käyttöä että oon alkanu selvitellä paikkoja ja ryhmiä missä pääsis reenaamaan enempi tuota nenää.

Me on alettu kattella pentua... Jos saatas tuolle touhu-tanelille kaveri... Kauhia pentikuume. Ja sen tietää et se ei helpota muulla ko uuden koiran hankinnalla... Mut sehän ei yllätä ketään koska autoonhan hankittiin suoraa häkki kahdelle koiralle.

Nyt ajattelin hetkisen tikuta taas jotain... 

Tiättekö sen tunteen ko ois ihana laittaa kaikkia kivoja kuvia tekeleistä mitkä on kesken... Mut ko tää tontun homma on niin  salaperästä ettei voi... Tuossa just yks malli vaihtu ko ihastuin yhteen... En voi kertoa enempää... Puuh.. 

Tontut liikkuu, muistakaa olla kiltisti ❤️

Snylle täytyy kertoa sen verran väliaikatietoja... Että ohuen ohuista langoista on aloitettu huivi... Joka etenee silmukka kerrallaan aina ko vaan ehdin tehä omia töitä. Sitä toista huivia varten oon pohtinu värien järjestystä... Pakko seki on saada alulle. 

DSC_1047.jpg

Tästä oli vielä pakko napata tämmönen mahdollisimman epämääräinen kuva.. Mistä ei vielä hahmota mitä kaikkea siellä on tulossa... Sain ystävältäni tämän kaiken alla olevan korivaunun. Se on aivan loistava keksintö ja idea tuohon käyttöön. Ylimmässä korissa on kaikki usein tarvittavat apuvälineet... Lukuunottamatta mittanauhoja... Mitkä löytyy todella mystisistä paikoista. Oon alkanu pohtia et onko niillä

a) kuljettajat

b) jalat

c) siivet

Koska mä en oo niitä laittanu tonne sohvatyynyjen tai koristetyynyjen väliin tai alle tai mistä ne millonki löytyy.

Toki. Uskon että tällä touhu-tanelilla on osuutta asiaan... Koska jemmas tässä yks pv mun puhelimen aamusella sohvan tyynyjen alle... Onneksi ei ollu enää äänettömällä... Joten sit ko tuli viesti, löyty puhelin tämän sankarin hautomana. Tämä autuaan tyytyväisenä ja viattomana katteli ko kysyin voitko siirtyä ko mun puhelin on siel sun alla? Toinen kattoo viattomana et mä en tiåkkö nyt yhtää ymmärrä mistä puhut. Mä en oo nähny sun puhelinta... Joku tua pyllyn alla mukavasti värisi äsken...

Aamuyöllä 4 ja 5 välillä tämä termiittiä halus käydä pissalla... Ja nautti elämän pienistä iloista... Eilen laitettiin lipputankoon valot.. Joita tämä ei muistanu käydä kattelemassa ollenkaa. Vaan niitä tuijotettiin herkeämättä samalla ko aamu pissalla käytiin. Samalla sivusilmällä piti kattella lumisadetta jota tää poika rakastaa ❤️

  • IMG-20191101-WA0013.jpg
  • Näihin kuviin ja tunnelmiin ❤️